Top 3 accesorii foto pentru incepatori

Daca esti fotograf incepator, ti-ai cumparat deja primul tau aparat foto fie el DSLR sau noua generatie Mirrorles, cu siguranta te intrebi care sunt Top 3 accesorii foto pentru incepatori sau cu alte cuvinte, cele mai importante accesorii foto pe care ar trebui sa ti le procuri in viitorul apropiat.

Lectura suplimentara: Cum alegi primul aparat foto daca esti incepator

Iata asadar Top 3 accesorii foto pentru incepatori:

  1. Card de memorie

Daca ti-ai cumparat deja aparatul foto, ai observat desigur ca acesta nu vine cu card de memorie inclus si de asemenea nici aparatul nu are memorie interna. Asadar, ai nevoie de un card de memorie.

Gama cardurilor de memorie este foarte mare si de aceea, ca sa nu te pierzi, am ales pentru tine esentialul si am extras exact modelul care ti se potriveste.  Pentru fotografie si chiar cateva filmari video, un card SD de 64Gb iti va fi foarte suficient la inceput. Pe parcurs, poti creste la un card SD de 128GB deoarece intotdeauna vei constata ca ai nevoie de mai mult de un singur card.

Recomandarea noastra este sa mergi pe brand-uri consacrate cum ar fi Sandisk sau Transcend, pentru a evita pierderea datelor.

Top 3 accesorii foto pentru incepatori

 

2. Rucsac foto

Daca ar fi sa alegem intre un rucsac sau geanta foto, noi intotdeauna preferam un rucsac mic si incapator pentru ca pe langa aparatul foto cu obiectiv, mai poti adauga si alte mici accesorii ce iti vor fi utile pe parcurs.

Lectura suplimentara: Top 3 rucsacuri foto-video de la Lowepro

Asadar, cel mai recomandat rucsac pentru un fotograf incepator este de la Lowepro, modelul Tahoe 150.

Top 3 accesorii foto pentru incepatori

Rucsacul foto Lowepro Tahoe 150 este disponibil in mai multe culori, asa incat poti alege dupa preferinta ta.

3. Trepied foto

Un trepied foto este foarte util in nenumarate situatii si in mod special daca vrei sa fotografiezi seara, sau sa fotografiezi cu timp lung de expunere, fotografie macro sau sa fotografiezi cu un  teleobiectiv.

Lectura suplimentara: Cum sa folosesti corect un trepied

Asadar, pentru inceput, un trepied bun este modelul de la Joby Compact Advanced cu cap 3Way si husa.

Capul 3Way este cel mai potrivit avand posibilitatea de manevrare  mai facila, iar husa te ajuta sa te deplasezi mai usor in calatorii sau locatii, transportand mai usor trepiedul pe umar.

Top 3 accesorii foto pentru incepatori

 

Lectura suplimentara: Cum alegi trepied foto pentru calatorii

 

%d bloggers like this: