Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Sfaturi utileTestari echipamente foto-video

Top 3 rucsacuri foto-video de la Lowepro

Daca esti in cautarea unui rucsac pentru echipamentul tau digital foto sau video, azi iti prezentam TOP 3 dintre cele mai apreciate modele de la Lowepro.

Cand ai echipament digital de calitate, cauti intotdeauna o cale de a-l proteja atunci cand iti depozitezi sau transporti, echipamentul profesional.

Un rucsac foto-video bun trebuie sa indeplineasca cateva criterii de ergonomie si durabilitate pentru a rezista in timp.

Materialele si constructia rucsacului foto-video conteaza foarte mult pentru durabilitatea lui cat si pentru protectia echipamentului insa un lucru important este si modul cum se aseaza pe spate.

Un rucsac plin cu echipament digital, laptop si trepied, purtat in spate ore in sir, trebuie sa fie ergonomic pentru a se mula perfect pe spatele utilizatorului si a permite aerisirea.

Materialele de cea mai buna calitate conduc catre o utilizare indelungata dar si catre o protectie adecvata echipamentului digital.

Nr. 1: Lowepro Protactic 450 AW II

Lowepro Protactic 450  intruneste toate aceste calitati si in plus, are multe alte caracteristici de functionalitate ce-l plaseaza in topul rucsacurilor foto-video profesionale, din intreaga lume.

 

 

Lowepro Protactic 450 poate gazdui cu succes 1 sau 2 DSLR/Mirrorless PRO cu obiectiv 70-200mm f/2.8, atasat, 2-3 obiective aditionale, camera 360 sau camera de actiune, DJI Mavic 2 Pro or Zoom, DJI Osmo+, trepied foto, laptop de 15″ si multe alte accesorii foto marunte.

  • Ofera 4 puncte de acces
  • Include husa de ploaie
  • Are curea lombara cu suport pentru apa si buzunare aditionale
  • Interior modular

 

Este un rucsac foto-video preferat de profesionistii care cauta siguranta echipamentului dar alaturi de spatiu generos, materiale de calitate si durabilitate.

Lowepro Protactic 450 este acel gen de rucsac foto-video pe care daca esti profesionist, il vezi si stii imediat ca este alegerea perfecta.

 

 

2. Lowepro Flipside 400 AW III

 

lowepro flipside

 

Lowepro Flipside 400AW III transporta in siguranta*:

  • DSLR sau Mirrorless cu obiectiv foto de pana  70-200mm atasat plus alte 4-5 obiective additionale
  • Laptop de pana la 15inch si tableta de pana la 10inch
  • Trepied pe laterala
  • Alte accesorii gen drona Mavic pliata, accesorii foto-video si accesorii personale

Lowepro Flipside 400AW III Ofera 2 puncte de acces: total frontal si lateral pentru rapiditate.

Lowepro Flipside III

 

Lowepro Flipside 400  ofera o multitudine de posibilitati in configurare, versatilitate si siguranta pentru transportul echipamentului digital.

Lowepro Flipside III

 

3. Lowepro Tahoe 150

Mic si incapator, Tahoe 150 de la Lowepro este nelipsit din lista oricaruit tip de utilizator fie pasionat sau profesionist, datorita faptului constructiei si versatilitatii sale.

Fiind de multe ori utilizat ca un al doilea rucsac de care profesionistii care au deja un rucsac mare, Tahoe 150 de la Lowepro ofera exact spatiul necesar pentru a transporta in siguranta un aparat foto cu obiectiv zoom atasat plus inca 2 obiective sau alte accesorii.

Pentru pasionatii de fotografie Lowepro Tahoe este alegerea numarul 1 cand vine vorba de rucsacuri foto, fiind exact ceea ce-i trebuie oricariu posesor de echipament entry-level.

De asemenea pretul versus calitate si versatilitate  fac din Tahoe alegerea potrivita ocupand astfel numarul 1 in gama rucsacurilor de mici dimensiuni si locul 3 in topul general al rucsacurilor foto-video.

Disponibil in mai multe culori.

 

Nu uita, toate aceste modele precum intreaga gama de genti si rucsacuri foto-video Lowepro le poti testa in showroom-ul Photosetup.

 

%d bloggers like this: