Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Lectii de fotografieSfaturi utile

Cele mai bune aparate foto Canon în 2022

În calitate lider mondial în ceea ce privește inovația și soluțiile de imagistică, Canon produce kituri pentru orice tip de fotograf, din orice categorie, pornind de la echipamente de bază, la prețuri accesibile, până la echipamente profesionale, de tip premium. Încă din anul 2021, Photosetup a devenit partener Canon PRO, ceea ce ne-a dat posibilitatea să îți oferim un portofoliu mult mai mare de camere foto, obiective foto și alte accesorii de ultimă generație marca Canon, pe lângă alte beneficii precum oferte speciale sau organizarea unor workshop-uri dedicate. Totuși, uneori poate fi dificil să alegi din multitudinea opțiunilor pe care le ai atunci când vine vorba de aparate foto Canon, acesta este unul dintre motivele pentru care specialiștii Photosetup au ales să prezinte câteva dintre acestea. Astfel, sperăm că îți vom oferi un punct de plecare pentru a putea face cele mai bune alegeri atunci când dorești să achiziționezi un aparat foto de la Canon, bazandu-te pe nevoile tale și pe stilul fotografic abordat.

 

Iată 4 cele mai bune aparate foto Canon în 2022:

 

1. Canon EOS 90D

 

Chiar dacă mulți au crezut că era DSLR este una deja apusă, cei de la Canon au decis să demonstreze contrariul. La lansare, Canon EOS 90D a fost prima cameră foto cu un senzor de 32,5 MP, care alături de procesorul său Digic 8, oferă capacitatea de a captura videoclipuri 4K de până la 30 fps. Acesta deține și un senzor de măsurare, de o performanță excelentă, expunând zonele de lumină și umbră foarte aproape de perfecțiune. Bateria sa are o evaluare CIPA de 1300 de fotografii, însă poate să depășească acest număr cu ușurință, cu mult peste alte modele de tip Mirrorless. Canon EOS 90D te poate ajuta să capturezi momente imposibil de surprins cu ochiul liber, grație celor 32,2 megapixeli, cu până la 10 cadre pe secundă. Acest lucru îl face perfect pentru stilurile fotografice dinamice precum fotografia sportivă sau fotografia vieții sălbatice, unde fiecare secundă contează. 

Canon EOS 90D aparat foto DSLR 4k [1]

 

2. Canon EOS R6II

 

Canon EOS R6II este o alegere excelentă pentru acei fotografi care nu au un stil foarte bine definit pentru că se poate descurca formidabil în orice situație. Acesta deține o calitate fantastică a imaginii, focalizare automată impresionantă, dar și o durată a bateriei destul de bună. De asemenea, designul este unul încântător, combinând un ecran tactil receptiv, cu un vizor electronic superb. Canon EOS R6II este o variantă bună și dacă te axezi pe fotografia vieții sălbatice sau pe cea sportivă, având un senzor full-frame, cu 20,1 MP și un număr de pixeli mai mic și decât Canon EOS 6D Mark II. Focalizarea sa automată Dual Pixel este tenace și precisă, iar cea mai mare abilitate este reprezentată de viteza extrem de mare a obturatorului electronic de 20 fps sau de 12 fps, în cazul celui mecanic. Acest lucru îl face potrivit pentru fotografierea subiecților în mișcare, având totodată, o gestionare a zgomotului bună, calitate a imaginii impresionantă și reproducere excelentă a culorilor.

 

 

 

3. Canon PowerShot G7X Mark II

 

​​De mult populară în rândul vloggerilor, gama Canon G7X a cunoscut o îmbunătățire odată cu apariția celui mai nou model. Canon PowerShot G7X Mark II este încadrat în categoria aparatelor foto compacte premium, ideal pentru vloggeri, bloggeri și alți creatori de conținut. Acesta poate realiza filmări 4K superbe, având un senzor de 20,1 MP foarte capabil. De asemenea, în mod impresionant, poate transmite direct pe YouTube, oferind astfel posibilitatea de a transmite oricând live, la cea mai înaltă calitate, fără a mai fi nevoie să te folosești de smartphone sau alt device. Încărcarea USB este o altă caracteristică minunată, care înseamnă că poți încărca aparatul de oriunde, atunci când ai nevoie, lucru de ajutor mai ales dacă filmezi timp îndelungat. Canon PowerShot G7X este, de asemenea, extrem de rapid și ușor de utilizat, cu un ecran intuitiv și tactil, ce poate fi rabatat în sus, dar și grație comenzilor personalizabile. Încearcă-l chiar acum și bucură-te de calitatea superioară a acestuia. 

 

4. Canon EOS M50 Mark II

 

În ciuda noilor apariții precum Canon EOS R7 sau Canon EOS R10, seria EOS M rămâne o variantă mai compactă pentru pasionații de fotografie, iar Canon EOS M50 Mark II este cel mai bun model din serie, oferind performanțe bune, respectiv funcții pentru fotografii și videoclipuri, toate la un preț rezonabil. O caracteristică impresionantă este performanța senzorului său CMOS APS-C, de 24,1 MP, fiind foarte capabil să producă o varietatea mare de imagini de înaltă calitate. Camera deține, de asemenea, un ecran tactil cu unghi variabil, dar și o intrare pentru microfon cu un design prietenos pentru călătorii. Acesta oferă și posibilitatea de streaming live pe YouTube, fiind o opțiune extrem de bună pentru creatorii de conținut. 

 


Poate fi dificil să alegi aparatul foto Canon potrivit ție, dat fiind faptul că oferă atât de multe posibilități, de la aparate foto compacte, până la DSLR sau Mirrorless de ultimă generație. Canon se adresează aproape oricărui tip de fotograf, de aceea depinde foarte mult de tine, de nevoile tale, dar și de stilul adoptat, atunci când dorești să achiziționezi un aparat. Dacă ai nevoie de îndrumare suplimentară, te așteptăm la sediul Photosetup, unde vei avea ocazia să testezi anumite echipamente foto și unde vei putea fi îndrumat de consultanții profesioniști din echipa noastră.

%d bloggers like this: