Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Evenimente

Cum a fost la lansarea albumului foto TRANSSUBSTANTIA

Joi 20 octombrie 2022 Photosetup a gazduit in showroom, lansarea albumului foto TRANSSUBSTANTIA ce poarta semnatura fotografului Stefan Neagu.

Lansarea albumului foto TRANSSUBSTANTIA a fost asteptata cu mare nerabdare si in Bucuresti, dupa ce a parcurs in aceasta vara un turneu in cateva orase mari din tara.

Am avut alaturi de noi, pasionati de arta si frumos ce au dorit sa fie prezenti la acest eveniment desfasurat in prezenta autorului  si avand-o ca moderator pe Cristina Ciocea.

Ce reprezinta pentru Stefan Neagu lansarea acestui album, puteti afla din randurile de mai jos:

“Albumul a fost realizat în principal prin asocierea două câte două a unor fotografii realizate în ultimii cinci ani (de când fotografiez exclusiv pe film), asociere realizată pe baza experienței intuitive. În conștiința vieții noastre putem ajunge la adevărurile necesare, iar adevărurile nu sunt de sine stătătoare, ci sălășuiesc în interrelația dintre două sau mai multe elemente asemănătoare.  Nu am naivitatea să cred că ajung să înțeleg profunzimea lucrurilor, însă aceste căutari sunt un exercițiu benefic pentru conștientizarea propriilor intenții.” Stefan Neagu (https://www.stefanneagu.com/)

%d bloggers like this: