Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Evenimente

Expozitia foto Baroc semnata Claudiu Guraliuc

In perioada 24 octombrie – 14 noiembrie 2022, showroom-ul Photosetup gazduieste 10 dintre cele mai reprezentative lucrari baroc ale fotografului clujean Claudiu Guraliuc.

Claudiu Guraliuc detine la Cluj un studio foto care se specializeaza in portretistica si nud fine-art. Lucrarile lui sunt in special orientate catre piata internationala de arta si, mai nou, piata de NFT.

Detine titlul de Master Photographer, cu distinctiile de Associate al Master Photographer Association UK si Licentiate al Royal Photographic Society.

A primit numeroase premii internaționale iar în octombrie 2020, i-a fost decernat premiul de Fine Art Photgrapher of the Year la Gala master Photography Awards din Marea Britanie, cu o imagine parte a seriei sale picturale, de inspirație baroca.

În ianuarie 2022, a devenit International Master Photographer of the Year 2021, unul dintre premiile de top din industrie, la cea de-a 38-a ediție anuală a Master Photographers International Awards în Regatul Unit.

Are lucrari prezente in publicatii de mare circulatie la nivel international, in galerii si colectii personale din Europa, Asia si Statele Unite.

În acest moment este reprezentat de Katsea Art Gallery din Baltimore, MD, SUA si Influx Gallery, Notting Hill, London, UK.

Pe 24 octombrie 2022, pasionatii de Fine Art au avut ocazia sa se intalneasca cu artistul clujean si sa vada lucrarile in cadrul vernisajului expozitiei.

Cele 10 lucrari vor ramane expuse in showroom-ul Photosetup pana in data de 14 noiembrie 2022.

%d bloggers like this: