Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Evenimente

Concursul fotografilor si videografilor de nunta din Romania

Concursul fotografilor si videografilor de nunta din Romania

Cel mai mare concurs dedicat fotografilor si cameramanilor de nunta din Romania, isi va desemna castigatorii in scurt timp.

Fotografi-cameramani, catalogul fotografilor si cameramanilor de nunta din Romania, a lansat cea de-a șaptea ediție a concursului anual de fotografie si videografie de nuntă 2019, cel mai mare concurs din Romania ce se adresează fotografilor și videografilor de nuntă.

Participantii s-au putut inscrie in concurs cu cele mai bune materiale proprii, realizate în perioada 2018-2019.

Inscrierile in concurs sunt complet gratuite si s-au putut face foarte rapid, utilizand o platforma special dedicata pentru propunerea materialelor. 

Oferta de servicii în acest domeniu este în continuă creștere, motiv pentru care pentru atât clienții cât și furnizorii simt nevoia unui reper credibil și obiectiv atunci când vine vorba despre identificarea și alegerea unui serviciu de calitate.

Acest concurs este competiția de referință pentru fotografia și videografia de eveniment din România prin care se aleg cei mai buni fotografi și videografi de eveniment, de către un juriu internațional care notează materialele realizate în sezonul trecut.

Încă de la început ne-am dorit să încurajăm performanța și să impulsionăm creșterea calității din acest domeniu, iar rezultatele din fiecare an ne-au confirmat din plin așteptările. Este minunat să vezi cum în fiecare an apar materiale din ce mai spectaculoase, însă cel mai important efect este ca fotografii și videografii de nuntă din România si Republica Moldova sunt din ce în ce mai vizibili și apreciați la nivel internațional.”, spun organizatorii Concursului.

Concursul include un numar de 24 categorii pentru fotografii si 8 categorii pentru videoclipuri.

Acesta s-a desfasurat in doua etape: 

  • cea de nominalizare, în care cele mai bune materiale vor fi selectate de catre o comisie de nominalizare locala (foto si video)
  • cea de jurizare, în care materialele nominalizate vor fi notate de către un juriu internațional (33 jurați pentru foto, 16 jurați pentru video, din 11 țări), asigurând astfel ca acordarea premiilor se va face în mod obiectiv.

In urma jurizarii se vor stabili castigatorii categoriilor de concurs, precum si fotograful si videograful anului, conform regulamentului.

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 ianuarie 2020, in cadrul unui eveniment festiv ce va avea loc in Bucuresti.

Photosetup este sponsor principal al acestui eveniment in cadrul caruia va oferi castigatorilor de la sectiunea video, 3 premii.

Dorim sa sustinem videografii romani si cresterea calitatii in videografia de nunta din Romania si de aceea am decis sa ne alaturam concursului, oferind premii celor 3 castigatori ai sectiunii de videografie. Valeria Galea – Marketing Manager Photosetup

Astfel cele dintre cele mai performante accesorii utile unui videgraf de nunta, vor fi oferite celor trei castigatori, in data de 22 ianuarie 2020. 

Premiul I : gimbal Moza Air Cross II + iFocus, unul dintre cele mai apreciate si utilizate gimbaluri, Air Cross II de la Moza, ce se remarca printr-o greutate foarte scazuta (950gr fara baterie) si printr-o compatibilitate foarte mare de aparate cu obiective (vezi lista compatibilitati), precum si o performanta tehnica deosebita.

Premiul II: Lavaliera profesionala Wireless de la Synco

O lavaliera wireless ce leneficiaza de tehnologie UHF si mod LCF, autoscanare si IR sincron.
Lavaliera Wireless WMic-T2 cu Transitter dual primeste semnal stabil si sunet de calitate. Dotat cu 96 de canale wireless si 16 nivele de volum. De asemenea, cu ecran LCD pentru a afisa informati utile in timpul functionarii. Functioneaza pana la o distanta de 120m.

 

Premiul III: Manfrottto monopied fluid MVMXPRO500, unul dintre cele mai utilizate monopiede din lume, de catre videografii de evenimente. Monopiedul de care niciun videograf de nunta nu se desparte.

 

Dincolo de competitia propriu-zisa, Fotografi-cameramani va oferi participantlor, in cadrul unei super tombole, schimburi de experiență si intalniri cu profesionisti din domeniu, materializate prin participarea la workshop-uri si evenimente dedicate fotografiei și videografiei de nuntă organizate în țară sau prin programe de mentoring 1:1.

Partenerii ce oferă aceste locuri sunt:

Foto: Family Portrait Academy, Imagine Timisoara Festival, Weddcamp, Wedding Stories, Casian Podarelu, Claudiu Vereș, Cristina Venedict, Dumitru Hariuc, Foto Dumbrava, Julius Paul, Vali Matei, Vlad Pahonțu, Ciprian Dumitrescu, Constantin Antochi, Cromatica Photography, Dani Cotuna, Daniel Chindea, Feather Photography, Florin Ștefan, FOTODIA, ID Brothers, Marian Cristea, Olga Vușcan, Ovidiu Leșan, Tomi Tako, Tudor Bolnavu, Vlad Lodoabă. 

Video: Frame Concept, Cristi Coman, CSART Film, Damian Films, Ignatenco Films, Ștefan Mirea, Osi Szebeni, Timotei Jinar, Vutcariov, Despa Films, Doru Iacovescu, Eduard Carp, Vasea Onel. 

Asadar, asteptam cu nerabdare sa vedem cine vor fi castigatorii de anul acesta.

Vezi detalii, pe site-ul Fotografi-Cameramani.

 

%d bloggers like this: