Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Evenimente

Conferinta Fotografilor de Familie Cluj 2019

Conferinta Fotografilor de Familie Cluj 2019

Daca faci parte din comunitatea fotografilor de familie, Photosetup te așteaptă la Family Portrait Academy, Conferinta Fotografilor de Familie.

Family Portrait Academy este un eveniment destinat fotografilor de nou-născut și de familie și este la a doua ediție.

Perioada desfașurare eveniment

Evenimentul se va desfășura în perioada 20 – 22 August și va avea loc la Platinia Conference Center, Cluj Napoca.

Acest eveniment iși propune să reunească fotografii specializați în fotografia de nou născut și de familie sau care sunt la început de drum în această industrie.

Credem că educația este un aspect important în acest business și poți învăța multe lucruri utile în cele 3 zile de conferință alături de fotografi experimentați, dornici să împărtășească din secretele lor.

Te vei întâlni la acest eveniment cu 8 lectori fotografi români Andreea Velican, Narcisa Tripa, Anca Firulescu, Violeta Patrichi, Olga Vuscan, Andrei Alexa, Rares Ion și Carmen Bergmann, care vor discuta în cadrul atelierelor despre posing în fotografia de nou născut și copii, alegerea recuzitei în fotografie, poziționarea luminii și setările aparatului, editarea fotografiilor în Lightroom și Photoshop, cum să îți evaluezi corect business-ul, să te poziționezi pe piață și cum să te promovezi în mediul on-line.

anca firulescu
Anca Firulescu
Andreea Velican
Andreea Velican
Andrei Alexa
Andrei Alexa
Carmen Bergman
Carmen Bergmann
Narcisa Tripa
Narcisa Tripa
Olga Vuscan
Olga Vuscan
Rares Ion
Rares Ion
Violeta Patrichi
Violeta Patrichi

Lor li se alătură Michael Stief, fotograf german, care va susține un workshop de 1 zi despre fotografia de maternitate.

Michael Stief
Michael Stief


În cadrul evenimentului va fi organizat și un concurs de fotografie pentru participanții la conferința din 21 august, concurs care va premia locurile 1, 2 și 3 la categoriile nou născut, juniori, maternitate și familie, unde printre premiile oferite se numara si produse ale unuia dintre cele mai apreciate branduri de către fotografii din întreaga lume: Manfrotto.

Juriul concursului este format din fotografii care au fost prezenți încă de la prima ediție, în 2018: Alexandra Chioveanu, Alina Botica, Nicoleta Raftu, Larisa Tandem, Mădălina Vasile, Claudia Pojan, Cristina Roșu.

Pentru că în această nișă a fotografiei, recuzita repezintă un aspect foarte important, vor fi prezenți și  furnizori români pentru acest tip de accesorii, în data de 20 August 2019, în foaierul Centrului de Conferință Platinia.

Totodata, Photosetup va fi prezent cu Test & Try Corner unde o echipă alaturi de cele mai indrăgite accesorii foto-video, vor fi la dispoziția ta pentru testare, demonstrații, sfaturi și alte surprize.

Asadar, te așteptam și pe tine!

Înscrierile se fac pe site-ul organizatorului.

%d bloggers like this: