Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Testari echipamente foto-video

DOMOGLED – VALEA CERNEI :: un peisaj diferit al Romaniei Salbatice

A patra expeditie a proiectului Romania Salbatica, a fost si una dintre cele mai inedite pentru noi din punct de vedere al peisajului. Climatul mediteranean din Parcul National Domogled – Valea Cernei te transpune intr-o alta lume, iar unele zone sunt atat de spectaculoase, incat uneori nici nu iti mai vine sa iti dezlipesti camera de la ochi.

Atractiile principale au fost Ciucevele Cernei si Izbucul Cernei, Cheile Tasnei cu pinii negri de Banat si zona Varfului Arjana. Povestea turei si o galerie de imagini gasiti pe www.dandinu.net sau pe site-urile partenere. Va asteptam sa descoperiti cel mai mare parc national al Romaniei alaturi de noi.

Proiectul Romania Salbatica este o initiativa a fotografului Dan Dinu in colaborare cu WWF (World Wide Fund for Nature) si este realizat cu sprijinul RNP Romsilva si implementat impreuna cu Administratiile Parcurilor Naturale si Nationale.

Proiectul beneficiaza de sustinerea: Nikon, Photosetup, Gitzo, Manfrotto, Kata si Photolife.
Parteneri media: Alpinet, Foto-magazin.ro, Fotografa.ro, F64, Fotonatura.ro, ClubulFoto.com, Comunitatefoto.ro, Calendar Evenimente.ro

%d bloggers like this: