Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Sfaturi utile

Protectie pentru telefonul mobil prin husele de la Kata

Telefonul mobil a devenit, pentru multi dintre noi, un accesoriu de nelipsit. Trecand granita unui simplu instrument de comunicare verbala, acesta ne permite nu doar sa accesam serviciile multi-media, ci ne ajuta chiar sa ne organizam viata. Pastrand informatii utile pentru activitatea noastra de zi cu zi, protectia acestuia a devenit foarte importanta. Cu toate acestea refuzam sa ne stricam look-ul doar pentru a avea o husa pentru telefon care protejeaza.

Husa pentru telefon Kata model DF-404-X ofera eleganta si protectie in acelasi timp, reusind astfel sa raspunda la doua cerinte importante. Apartinand colectiei Digital Photo Series (DPS) ea poate fi folosita pentru pastrarea oricarui model de telefon mobil, dar si pentru alte gadget-uri, precum mp3 player sau aparate foto compacte.

Data fiind sensibilitatea telefoanelor cu touchscreen husa este intarita in partea frontala cu o banda TST care ofera protectie la lovituri. Curelele speciale din spatele husei permit prinderea si fixarea acesteia atat in pozitie orizontala cat si verticala de curea sau de breteaua de la rucsac. In acest fel husa poate fi asezata acolo unde este mai comod si unde permite un acces rapid la telefon. In plus ea poate fi prinsa oriunde doriti, datorita unei minicarabineire cu care este livrata.

[slideshow]

%d bloggers like this: