Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Sfaturi utile

Schneider B+W Smart-Pro C-Pol – filtrul de polarizare pentru iPhone si alte dispozitive mobile

Cu siguranta multi posesori de iPhone in mod special, sau smartphone in general, obtin fotografii interesante cu ajutorul acestor telefoane. Avantajul lor este ca sunt intotdeauna la indemana.
Schneider B+W este primul producator din lume care in afara inovatiilor facute pana acum in domeniul filtrelor (sistemul  MRC – Multi Resistant Coating) , a dorit sa fie primul producator al filtrelor de polarizare dedicate iPhone si altor modele de smartphone, tablete sau alte dispozitive mobile.

B+W Smart-Pro C-Pol, similar ca si efect unui filtru standard, a fost conceput special pentru a fi atasat camerelor foto de pe smartphone-uri, tablete, laptopuri si alte dispozitive mobile, cu diametrul de 8 mm.

Cu acest filtru puteti obtine fotografii fara reflexii, cu un contrast puternic, culori saturate si stralucitoare, chiar daca aceste fotografii sunt realizate cu un smartphone si nu cu un aparat foto.

Montarea este extrem de simpla, dupa curatarea suprafetei din jurul camerei foto, se aplica o banda magnetica autoadeziva, pe care se monteaza filtrul printr-un dispozitiv magnetic. Acesta permite fixarea in siguranta a filtrului si executarea miscarii de rotatie necesara controlarii efectului de polarizare, asemanator filtrelor standard, iar rezultatul poate fi verificat pe display-ul telefonului.

Filtrul Smart-Pro C-Pol este realizat din aceleasi materiale ca si restul produselor B+W, ceea ce garanteaza precizie, rezistenta si sticla optica de cea mai buna calitate.

Dispozitivul va fi in scurt timp disponibil si in magazinele IT & C si foto din Romania, prin Simus Trading, reprezentant oficial Schneider B+W,  in Romania.

 

%d bloggers like this: