Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Sfaturi utile

Fotografii reusite la sfarsit de an scolar

Fotografii reusite la sfarsit de an scolar

Luna iunie este plina de zambete si emotii. Anul scolar se incheie, se organizeaza serbari, banchete si se sarbatoreste venirea vacantei.
Chiar daca multe scoli angajeaza un fotograf profesionist sa se ocupe de momentele importante ale festivitatilor, punctul de vedere al parintilor- spectatori sau al profesorilor- organizatori nu este de neglijat. Alaturi de fotografiile realizate intre colegi, se pot realiza albume creative, adevarate comori in viitor.

Sa venim in sprijinul vostru, ne-am gandit sa va sugeram cateva accesorii la care poate nu v-ati gandit atunci cand ati achizitionat o camera foto sau video.

Ideea ne-a venit in mare parte de la o doamna care ne-a vizitat la showroom-ul Photosetup si ne-a povestit ca, intr-o excursie cu clasa fiicei ei, din dorinta de a nu rata vreun moment, a scos camera si a plecat cu grupul, lasand in urma geanta cu acte si alte obiecte personale.

“Morala? Am pierdut tot ce aveam in geanta, dar am salvat camera si fotografiile. Acum imi doresc o geanta foto spatioasa, sa-mi incapa camera si obiectele personale si suficient de mica si confortabila cat sa nu o mai dau jos, pe toata durata excursiei, sau a serbarii copilului meu. “

 

Cel mai nou model din seria gentilor si rucsacurilor Manfrotto, Aviator MB-S-M1 sling ofera trei optiuni de purtare astfel incat sa se potriveasca cu stilul tau personal: pe umar, la brau, sau ca geanta de mana.

Geanta este realizata dintr-un material rezistent prin care nu patrunde apa.

Include o husa de protectie cu doua fete pentru vreme extrema.

 

La interior, echipamentul este protejat cu binecunoscutul sistem de protectie Manfrotto.

Inchiderea fermoarelor este special gandita sa adauge mai multa protectie contra furtului.

Modelul de geanta M1 este perfect pentru un DSLR, un kit de camera CSC sau mirrorless cu doua obiective, o drona sau poate fi folosit ca o geanta normala pentru obiecte personale.

 

 

 

 

 

 

  • Blit extern SIGMA cu TTL Auto Flash Exposure.    

Modelul EF-630 este conceput sa functioneze cu toate sistemele de expunere auto TTL ale celor mai populare camere foto DSLR. Aparatul foto va controla cantitatea de lumina emisa de blitz pentru a obtine cea mai buna expunere a subiectului.

 

Cand e vorba de momente irepetabile, este indicat sa ai o rezerva de carduri de memorie, in functie de tipul de camera.  Se poate intampla oricui, chiar si unui astronaut, dar te rugam, NU-TI UITA SPATIUL acasa, nu toate camerele sunt prevazute cu memorie interna.  😊

 

 

 

 

 

 

Va asteptam la Photosetup, in ultima saptamana de scoala, cu promotii si solutii care sa va ajute sa intampinati cu bucurie vacanta de vara.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

%d bloggers like this: