Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Sfaturi utile

Doteaza un studio foto cu Start-up Nation

Doteaza un studio foto cu Start-up Nation

sau cum sa dotezi un studio foto cu echipamente de top

Finantare nerambursabila prin Start-up Nation 2018

 

 

Visezi de ceva vreme la un studio foto dotat la cele mai inalte standarde?

 

Prin programul Start-up Nation, cu un proiect bine pus la punct, poti castiga o finantare nerambursabila de 44.000 Euro.

 

 

Photosetup iti sta la dispozitie cu o echipa de profesionisti, care te pot indruma pe parcurs, astfel incat drumul printre dosarele cu sina sa-ti fie cat mai putin anevoios.

Nu stii ce echipamente sa alegi?

Alege Calitate si implicit Rezistenta dovedita in timp

Reprezentam in Romania unii dintre cei mai renumiti producatori de echipamente foto-video-audio, de aceea, va putem oferi cele mai performante echipamente alaturi de cele mai potrivite sfaturi de achizitie.

Alegerea bliturilor pentru un studio de sine statator sau pentru experiente inedite in locatii, poate fi dificila sau descurajanta, mai ales pentru cineva aflat la inceput de drum.

Gama de blituri Hensel ofera calitate germana, siguranta si versatilitate, stabilitate si posibilitatea de extindere prin accesoriile compatibile.

Blit-urile Hensel au ajuns sa fie definitia calitatii in acele tipuri de fotografie care presupun o utilizare intensa sau conditii de fotografiere dificile.

Am facut o scurta incursiune in cele mai importante domenii care folosesc cu succes aceasta solutie de iluminare si am incercat sa descoperim de ce blit-urile Hensel sunt preferate de expertii fotografi.

Unul dintre cele mai elocvente domenii este fotografia de moda care inseamna, in primul rand, o folosire intensa.

Sesiunile foto glamour sunt lungi si provocatoare din punct de vedere tehnic. Blit-urile sunt declansate intens, pentru a profita la maximum de starea buna a modelului.

 

 

O alta provocare pentru blitz-urile Hensel atunci cand se face fotografie de moda o reprezinta locatiile. Desi avem impresia ca se lucreaza doar in studio, multe dintre sesiunile foto se desfasoara in locatii care pot fi considerate extreme, cum sunt plajele sau cladirile abandonate, care expun blit-urile la nisip, apa sau praf.

 

 

 

Un alt loc in care se lucreaza cu Hensel sunt scolile de fotografie. Si acolo, pe perioada cursurilor, blit-urile sunt folosite cateva ore fara intrerupere, prin urmare rezistenta lor este esentiala.

La fel de importanta este si capacitatea lor de a rezista la socuri, deoarece sansele ca ele sa fie deteriorate, lovite sau sa cada sunt extrem de mari atunci cand sunt foarte multe persoane fara experienta in fotografie care se invart in jurul lor.

Productivitatea blit-urilor Hensel este supusa unor teste extreme in cadrul agentiilor de publicitate si departamentelor de marketing ale marilor producatori si distribuitori de bunuri de larg consum (haine, mobila sau hypermarketuri) care au productia foto interioara, datorita volumului mare de produse ce trebuie fotografiate.

Acolo timpul inseamna cu adevarat bani, iar un blit trebuie sa declanseze continuu, trebuie sa ofere calitate maxima.

Tocmai de aceea, alegerea unui blit performant este esentiala, iar Hensel este blit-ul care se regaseste in toate aceste situatii datorita performantelor sale care garanteaza o sesiune foto prelungita fara surprize neplacute.

 

Studioul tau ar putea fi echipat asa:

 

 

Hensel Expert D 1000 blitz foto COD: 8360

Gama de blituri Hensel Expert D, reprezinta in acest moment varful de performanta din categoria monobloc.

 

Timpul de incarcare extrem de mic, de numai 0,11 secunde pana la 0,5 secunde la putere maxima si o durata a flash-ului de 1/5600 s la t 0,5, fac din Expert D 500 un produs de neintrecut in clasa lui.

 

Hensel Expert D 2x500Ws kit blitz-uri COD: 541110
Hensel Integra Plus FM 500W blitz foto
COD: 8815FM

 

 

Hensel reflector 18cm 504 COD: 504

Hensel 506 fagure – reflector 17 cm
Hensel 507 fagure 17 cm

 

Hensel voleuri reflector
COD: 5044

Hensel kit reflector Beauty Dish II 8610
COD: 8610

Hensel reflector umbrela 87
COD: 87

Hensel reflector accent 9201
COD: 9201

 

 

Hensel reflector backlight 156
COD: 156-HE

Hensel Grand softbox octaform 120cm
COD: 4204120

Hensel declansator radio 3950
COD: 3950

Zoom

Priolite 500 MBX500 HotSync blitz portabil
COD: 01-0500-08

 

In calitate de reprezentati oficiali in Romania pentru produsele din portofoliul nostru, detinem peste 10.000 de produse in stoc, peste 1500 de repere unice gata de livrare pentru clienti si magaiznele foto partenere, Photosetup fiind principalul furnizor de accesorii foto, pentru magazinele foto din tara.

 

Manfrotto Steel Backlite Stand 012B
COD: 012B

 

 


Manfrotto Master Stand 1004BAC
COD: 1004BAC

 

Te sustinem pana la capat!

Echipa Photosetup 

Misiunea noastra: Focusing Quality !

 

  • De peste 18 in slujba calitatii.
  • Reprezentant oficial in Romania pentru peste 90% dintre brand-urile din portofoliu.
  • Primul magazin foto atestat TRUSTED, pentru respectarea bunelor practici in comertul on-line (vezi Cumparaturi in Siguranta)
  • Cel mai bun client service, din Romania.
  • Cele mai bune bonificatii pentru clienti (vezi Membership)
  • Principalul furnizor de echipamente de studio pentru scolile foto din Romania.

 

 

%d bloggers like this: