Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Sfaturi utile

Fotograf incognito cu Kata Orbit 110

Continuand seria de genti care imbina pasiunea pentru fotografie cu nevoia de a avea lucrurile necesare unei zile de serviciu sau scoala, Kata lanseaza noi modele care sa permita fotografilor pasionati sa isi desfasoare activitatea zilnica, iar atunci cand au nevoie de aparatul foto sa il poata avea cu ei in siguranta.

Geanta Messenger D-Light Orbit 110 Bag este gandita pe acest concept. Astfel, ea poate gazdui lucrurile personale de care o persoana poate avea nevoie intr-o zi normala de serviciu, dar si un laptop de 13 inch, iar in ceea ce priveste echipamentul foto, un aparat cu un obiectiv standard atasat si inca un obiectiv si un blitz, in functie de dimensiunile fiecarei piese. Asemenea intregii game de produse Kata, peretii despartitori sunt modulari, ceea ce permite pozitionarea acestora in functie de echipamentul foto, crescand gradul de protectie oferit, prin fixarea acestuia.

Pentru a putea realiza aceasta transformare, dintr-o geanta de zi cu zi in una foto si invers, Kata a creat un insert special pentru echipament, care poate fi scos din geanta atunci cand nu este nevoie de el si care ofera protectia necesara aparaturii foto.

Tot din motive de protectie, laptopul are un compartiment special special dedicat, care este protejat printr-un perete din spuma de restul continutului gentii. Compartimentul principal al gentii a fost gandit pentru a oferi cat mai multe posibilitati de depozitare si aranjare a lucrurilor de care se poate avea nevoie peste zi.

Astfel, un buzunar frontal, amplasat sub capac si securizat cu banda velcro, permite organizarea obiectelor personale precum telefon, portofel sau acte.

De asemenea, tot in partea frontala, un buzunar de dimensiuni mai mici, inchis cu fermoar permite depozitarea lucrurilor marunte. Un al doilea buzunar exterior inchis cu fermoar este amplasat in partea din spate a gentii, dimensiunile mari facandu-l util pentru pastrarea diferitelor documente.

Unul din marile avantaje ale acestei genti este dat de multiplele modalitati de purtare. In primul rand ea poate fi purtata simplu, pe un umar, sau, prin lungirea curelei, peste umar.

Ca si geanta tip messenger, aceasta are unele caracteristici care o fac mult mai confortabila. Astfel, lateral sunt doua fante care se strang cu fermoar si care au menirea, atunci cand geanta este purtata pe spate, sa creasca gradul de confort, prin deschiderea lor.

Cureaua de umar se regleaza prin intermediul unei catarame care este mascata in una din cele doua fante laterale. De asemenea, atunci cand este purtata peste umar, mai ales atunci cand este folosita pe bicicleta, o curea suplimentara, care trece pe sub brat, fixeaza geanta pe langa corp.

Tot in ideea de a fi cat mai confortabila, atunci cand sunt putine lucruri depozitate, ea poate fi compactata prin strangerea curelelor aflate in partea de jos a gentii.

Oferind posibilitatea inserarii unui troller, geanta poate fi transportata fie in combinatie cu alte bagaje, fie singura pe trolley atunci cand calatoriti pe distante mai lungi.

[slideshow]

%d bloggers like this: