Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Obiective fotoSfaturi utile

Cele mai bune obiective foto pentru a surprinde distracția în această vară

Vara aceasta se anunță a fi una memorabilă, de aceea trebuie să te pregătești corespunzător pentru a putea imortaliza fiecare moment, iar unul dintre accesoriile foto de care vei avea nevoie este un obiectiv foto. Pentru că vei fi în mișcare mai tot timpul, cele mai bune obiective foto care să îți fie de folos în această vară vor fi acelea care îți vor permite să obții fotografiile pe care ți le dorești, fără a fi dificil de transportat. De asemenea, acestea ar trebui să fie destul de versatile, cel puțin atât cât să te poată ajuta să surprinzi cu brio atât peisaje uluitoare, cât și portrete. Există o serie de obiective foto care excelează pentru mai multe tipuri de fotografie, însă pentru a te ajuta să ai în vedere cele mai bune opțiuni, specialiștii Photosetup au centralizat câteva dintre acestea, atât pentru DSLR, cât și pentru Mirrorless.

 

Iată 4 dintre cele mai bune obiective foto pentru a surprinde distracția în această vară:

 

1. Canon EF 24-105mm  f/4 IS USM L II

 

 Canon oferă unele dintre cele mai bune obiective, mai ales când vine vorba de fotografia de călătorie. Unul dintre acestea este și impresionantul EF 24-105 f/4 IS USM L II, care combină o gamă versatilă de zoom cu funcția de stabilizare a imaginii încorporată. Acest obiectiv este minunat pentru obținerea celor mai bune fotografii în mod general, acoperind o gamă largă de distanțe focale, ceea ce te va ajuta să surprinzi totul – de la peisaje urbane extinse și până la detalii arhitecturale sau fotografii portret. Obiectivul Canon se mândrește și cu o calitate a imaginii impresionantă, fiind alegerea perfectă atunci când dorești să surprinzi momentele memorabile ale verii. Deși este puțin mai costisitor, investiția va merita din plin, iar pentru multe dintre obiectivele Canon, Photosetup a lansat promoția Canon Cash-Back, cu ajutorul căreia îți va fi mai ușor să achiziționezi produsul dorit. Află mai multe despre această promoție chiar acum!

Canon EF 24-70mm Obiectiv Foto DSLR f/2.8L II USM [1]

 

2.  Nikon Z 24-200mm f/4 6.3 VR 

 

Acesta este unul dintre obiectivele mirrorless care te va încânta cu versatilitatea de care dă dovadă. Intervalul de zoom îl face capabil să gestioneze aproape orice situație, iar focalizarea automată silențioasă, este perfectă pentru a captura acele momente pline de naturalețe ale prietenilor, dar și pentru a surprinde animalele sălbatice, în mod discret.  Nikon Z 24-200mm f/4 6.3 VR este foarte ușor de transportat datorită portabilității sale impresionante, acesta poate încăpea în orice geantă sau rucsac foto. Din punct de vedere optic, te poți aștepta la imagini clare și pline de culori vii la fiecare distanță focală, iar gama de zoom va fi ideală pentru aproape orice tip de fotografie, de la fotografia de călătorie, peisaje, arhitectură, portrete și altele. 

Nikon Z 24-200mm f4-6.3 Obiectiv Foto Mirrorless [1]

3. Canon EF 85mm f1.8 USM

 

Obiectivul Canon EF 85mm f1.8 USM este ideal pentru fotografia de tip portret. Deci, dacă te vei afla în jurul prietenilor în această vară și vrei să surprinzi cele mai frumoase fotografii cu aceștia, ar trebui să iei în considerare acest obiectiv. Compatibil cu aparatele foto DSLR, obiectivul Canon te va ajuta să obții capturi clare și bine definite, indiferent de deschiderea diafragmei. De asemenea, fiind ușor și mic, nu îți va fi greu să îl transporți. Obiectivul dispune de un element frontal nerotativ, care permite utilizarea filtrelor foto. 

Canon EF 85mm Obiectiv Foto DSLR f/1.8 USM [1]

4.  Sony 70-350mm f4.5-6.3 G OSS

 

Teleobiectivul mirrorless, dedicat aparatelor foto Sony, cu montură E și senzor crop din seria A6000 până la A6600, este perfect pentru fotografia de peisaj, portret sau alte genuri fotografice. Calitatea impresionantă se menține pe toată plaja focală, până la marginile imaginii, oferind totodată și un efect bokeh extraordinar. Acesta deține focalizare automată, rapidă, precisă și constantă, menținând un sistem de înaltă performanță pentru capturarea unor momente remarcabile. Acesta poate fi transportat destul de ușor, chiar și în condiții mai dificile, fiind rezistent la praf și umiditate. Obiectivul Sony poate fi de mare ajutor în obținerea unor imagini extraordinare, deci, sfatul nostru este să îl iei în calcul dacă deții un aparat foto Sony cu montură E. 

 

Acestea sunt câteva dintre recomandările noastre în materie de obiective foto perfecte pentru a surprinde cele mai frumoase momente din această vară. Dacă dorești mai multe informații, poți apela cu încredere la consultanții Photosetup, care sunt întotdeauna gata să îți vină în ajutor!

%d bloggers like this: