Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

ReviewSfaturi utile

Noile genti si rucsacuri foto Manfrotto Professional

Manfrotto lanseaza noua serie de genti si rucsacuri foto Professional.

professional

Noua colectie se remarca prin existenta a doua sisteme ce fac parte din cosntructia gentilor si rucsacurilor:

– sistemul CPS (Camera Protection System), un sistem de ranforsare a structurii interne a materialului care asigura protectia echipamentului digital profesional, fata de socuri.

CPS_schema_site

cps site

– si sitemul Exo-tough Multi Layered Construction, o spuma absorbanta dispusa in straturi multiple, pentru absobtia socurilor la un eventual impact (cazaturi, lovituri).

EXO_schema_site

exo site

Constructia solida prin tehnologia introdusa in aceasta noua colectie, ofera incredere fotografului profesionsit prin protectia pe care gentile si rucsacurile Professional o ofera echipamentului digital profesional.

Din conceptul noii colectii, un aspect deloc de neglijat il reprezinta designul, calitatea materalelor, atentia la detalii si nu in ultimul rand, functionalitatea, Manfortto Professional fiind concepute sa satisfaca cele mai exigente solicitari de utilizare.

Mergand pe principiul cu care Manfrotto si-a obisnuit clientii in cei peste 45 de ani de excelenta si inovatie in domeniul foto, noua colectie promite a fi un etalon de calitate in randul fotografilor profesionisti.

Materialele din care sunt confectionate asigura o durabilitate in timp si rezistenta mare la uzura. Exteriorul este impermeabil, insa pentru a oferi protectie maxima echipamentului digital din interior, gentile si rucsacurile au si husa de ploaie, inclusa.

manfrotto-professional-sling-30---sling-foto

Noua colectie este formata din cateva modele de baza care cuprinde o serie de genti de umar, sling-uri, rucsacuri si genti-troller.

colectie professional

Vizioneaza filme de prezentare:

MB MP-BP-50BB from Manfrotto on Vimeo.

MB MP-S-50BB from Manfrotto on Vimeo.

Colectia Professional este deja disponibila in Romania. Vezi produsele, aici.

%d bloggers like this: