Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Testari echipamente foto-video

Bumblebee-220 PL (KT PL-B-220) Pro-Light

Generatia Kata Pro-Light

Tehnologiile folosite in noua colectie Pro-Light raspund nevoii de a reduce greutatea rucsacurilor foto, fara a reduce din calitatea generala sau din protectia oferita echipamentului fotografic.

Inovatii precum Aeriform, o spuma perforata laminata ultra usoara si ranforsata EVA si EPE cu menirea de a reduce greutatea generala a rucsacilor, sau Aluminium Skeleton – un cadru din vergele confectionate din aliaj de aluminiu cu rolul de protectie si distribuire a greutatii, fac rucsacurile foarte usoare, atingand valori minime de 1,8 – 2 kg. La aceasta contribuie si Modi-Vers, sistemul modular de separatoare Aeriform, care permite eliminarea elementelor de separare si accesoriilor, precum curele si pouch-uri,  care nu sunt necesare.

Tot pentru a reduce greutatea, spuma EVA 3D anti-alunecare este folosita si la hamul rucsacului, denumit sugestiv Gecko, acest material avand avantajul oferirii unei suprafete moale care copiaza perfect forma umarului.

Din colecția Pro-Light fac parte in prezent doua modele de rucsacuri extrem de usoare, foarte incapatoare si protective pentru echipament. Colectia se va dezvolta continuu cu noi modele de sling-uri care vor fi disponibile in curand.

Bumblebee-220 PL (KT PL-B-220) Pro-Light

Rucsacul Bumlebee 220PL poate gazdui 2 sau 3 DSLR – corpuri de aparat foto – si pana la 8 obiective, (chiar si un 500mm daca se scoate suportul pentru trepied), plus blitz si multe alte accesorii si un laptop de 17″.

Pro-Light Bumblebee-220 PL este un rucsac multifunctional profesional conceput sa ofere cea mai buna solutie pentru transportarea, depozitarea si utilizarea echipamentelor foto. Usor si cu un grad ridicat de protectie, va raspunde tuturor nevoilor fotografilor. Arcul de otel Spine Guard invelit in spuma cu o forma unica se intinde de-a lungul partii frontale, iar scheletul din vergele arcuite din aluminiu din zona centrala creste gradul de rezistenta pe care il ofera rucsacul. O serie de inovatii, precum materialele RipStop, spumele Aeriform si curelele in forma de panza de paianjen, creeaza un rucsac usor si protectiv, iar sistemul modular de pozitionare al interiorului permite o reducere a greutatii si mai mare, prin eliminarea componentelor care nu sunt necesare.

Compartimentul principal este conceput pentru a gazdui 2 sau 3 DSLR – corpuri de aparat foto – si pana la 8 obiective, (chiar si un 500mm daca se scoate suportul pentru trepied), plus blitz si multe alte accesorii si un laptop de 17″.

Folosind sistemul modular de separatoare Aeriform si pouch-urile Cocoon Pouches poti modela interiorul rucsacului pentru a proteza cat mai bine echipamentul foto. Accesul in compartimentul principal se face din mai multe unghiuri, protejand astfel si impotriva privirilor indiscrete.

Spatiu de stocare aditional poate fi gasit in compartimentul pentru laptop (conceput pentru modele de 17″), care se intinde de-a lungul intregului rucsac. In buzunarul exterior din fata si in cele doua buzunare laterale vor putea fi depozitate lucrurile personale, precum telefon, acte de calatorie, bani. Mai pot fi puse si accesorii mici, la care este nevoie de acces rapid, precum carduri, baterii, filtre, in timp ce in buzunarul flexibil lateral poate intra o sticla de apa.

Buzunarul frontal cu scop dublu poate fi folosit fie pentru depozitarea altor accesorii, fie pentru ancorarea unui mic trepied.

Rucsacul permite atasarea trepiedului fie in fata fie in laterala, cu ajutorul suportului de trepied inclus. De asemenea, rucsacul are in dotare husa de protectie dubla, pentru ploaie si soare, curea pentru aparatul foto din aeriform, care poate fi utilizata separat pe aparat sau prinsa de curelele rucsacului, pentru a transfera greutatea de pe gatul fotografului pe cadrul rucsacului.

Caracteristici unice Kata:

 • Husa de protectie pentru vreme
 • Compartiment pentru laptop
 • Suport pentru trepied
 • Curea pentru aparat
 • Posibilitatea atasarii unui trolley
 • Compatibil Modi-Vers
 • Compatibil EPH System
 • Spuma Aeriform – spuma perforata laminata ultra usoara ranforsata EVA si EPE care reduce greutatea
 • Cadru de aluminium – vergele din aliaj de aluminiu cu rolul de protectie si distribuire a greutatii
 • Hamuri Gecko – curelele hamului din spuma EVA 3D anti-alunecare ofera o suprafata moale care se muleaza pe umar
 • Spine Guard – arc de otel invelit in spuma cu o forma unica ce ofera protectie structurala
%d bloggers like this: