Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Testari echipamente foto-video

Kata Micro DR-461, un rucsac mic dar foarte incapator

In ciuda dimensiunilor reduse, in rucsacul Micro 461 poate fi depozitat si transportat echipamentul foto necesar unei zile de fotografie. Astfel incap un aparat DSLR cu obiectiv atasat si pana la 3 obiective, in functie de dimensiunile acestora sau daca se iau si ale accesorii, precum blitz.

Compartimentul principal are interiorul modular, peretii despartitori putandu-se pozitiona in functie de dimensiunile fiecarei piese din echipamentul foto, fixandu-le si protejandu-le.

Spatiu aditional de depozitare, destinat accesoriilor foto si lucrurilor personale, se gaseste in buzunarul frontal, foarte spatios, care poate fi accesat atat din interior cat si din exterior. Un buzunar din plasa si inchis cu fermoar permite pastrarea accesoriile marunte, precum carduri sau baterii.

Un buzunar lateral, deschis si realizat din material elastic, permite depozitarea unei sticle de apa sau a altor obiecte care nu necesita o protectie speciala.

Realizat din material impermeabil, care apara impotriva stropirilor accidentale, rucsacul Micro 461 are si o husa de protectie pentru ploile torentiale.

O alta caracteristica este faptul ca dispune de protectie frontala, oferita de binecunoscutul sistem TST.

[slideshow]

%d bloggers like this: