Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Evenimente

Fotografie la inaltime, la Padina Fest!

Ne pregatim de o noua editie a festivalului Padina Fest: munte, aventura, alpinism, drumetii montane, mountain bike, muzica live  si fotografie la inaltime!

In perioada 1-5 august 2012,  pasionatii de munte si activitati montane  sunt asteptati in numar mare pe platoul de la Padina, unde, la fel ca si la editiile anterioare, ii va astepta multa distractie la inaltime.

Daca editia de anul trecut a stat sub semnul ecologiei, anul acesta, pe langa obiectivul principal de protejare a naturii si de ridicare a educației montane, Padina Fest pune un deosebit accent pe sport si miscare în aer liber organizand trei maratoane:
Maratonului Bucegilor, un maraton de MTB, intr-un cadru spectaculos, la o altitudine de pana la 2000 metri.  
– Provocarea Bucegilor
, un maraton de alergare exclusiv pe carari de munte.
– “La Padina Fest cucerește un munte!”
, initiativa menita sa incurajeze participantii sa vina la festival fie pe traseele montane deja amenajate, fie pe bicicleta.

Tot  pe Platoul Padina se vor mai putea practica o serie de activitati precum alpinism, tiroliana, rapel, catarare pe perete,  vor putea fi urmarite concerte de muzica rock live   si se vor putea invata o multitudine de lucruri in diferite workoshop-uri.

Printre acestea se numara si ‘‘Fotografie la inaltime!’‘.

La fel ca si la editia anterioara (2011), noi vom fi prezenti cu o serie de workshop-uri de fotografie pe diferite tematici. Workshop-urile sunt la nivel basic + mediu si se adreseaza fotografilor pasionati de munte, muzica si fotografie, care vor fi prezenti la acest festival.
Temele abordate la workshopul de fotografie vor fi multiple : basic DSLR (setarile de baza), reguli de compozitie in fotografie, tipuri de filtre, importanta si utilizarea lor in fotografia digitala,  fotografia macro cu ajutorul filtrelor Close-Up, fotografia de peisaj, fotografia de pestera, portret in natura, iar in ultima zi, pe 5 august, in timpul maratonului mountainbike se vor aborda principii de baza in fotografia sportiva.

Vom avea cu noi la teste cateva modele de trepiede foto Manfrotto , inclusiv variantele din carbon, asa ca nu trebuie neaparat sa va aduceti trepiedul cu voi. De asemenea, vom avea filtrele cele mai importante pe diferite diametre, in cazul in care  nu aveti, blende , LED-uri si alte accesorii foto. Vom testa lentilele Close-up + 5 si + 10 la fotografia macro.

Vom avea alaturi de noi un profesor de fotografie – Adrian Nasturica de la Scoala de fotografie NewAgePhotography din Bucuresti, care impreuna cu  echipa Photosetup, va fi alaturi de cursanti cu sfaturi pe parcursul workshop-urilor foto .

Workshop-urile foto se vor sustine in zilele de 3, 4 si in prima parte a zilei de 5 august.

Echipa noastra va f i prezenta pe platoul Padina incepand cu 2 august. Ne veti gasi foarte usor pe platou, asa ca va asteptam la cortul marcat cu steaguri Photosetup,  sa ne cunoastem.

Pentru o buna organizare, cei care se vor afla pe platoul Padina si vor dori sa participe la workshop-uri, sunt rugati sa se inscrie in prealabil cu un mail la adresa:  marcella.dragan@photosetup.ro. Tot la aceasta adresa de e-mail, puteti adresa intrebari daca aveti nevoie de info suplimentare.

Participarea la workshop-uri este gratuita si nu implica nicio obligatie din partea participantilor, in  afara de aceea de a se inscrie in prealabil.

Actiunea Photosetup ”Fotografie la inaltime!” este doar un supliment de educatie combinat cu distractie, in cadrul acestui mare eveniment montan. De aceea, pentru alte informatii generale legate de Padina Fest este bine sa va adresati direct organizatorilor. Detalii complete despre Padina Fest, aici.

Va asteptam la Padina Fest!

In galerie, cateva imagini de la editia din 2011:

%d bloggers like this: