Manfrotto Modo Pocket – cel mai mic si stabil trepied foto

Multi dintre fotografi au in permanenta cu ei un aparat foto, insa putini, poate chiar nici unul dintre ei nu cara un trepied, mai mare sau mai mic, in ideea ca ar putea avea nevoie de el.

Si aproape toti am fost pusi in situatia de a face o fotografie in care aveam nevoie de un timp lung de expunere, fie din cauza lipsei de lumina, fie pentru ca doream sa obtinem un efect anume. Si atunci am inceput a improviza: un gard, un parapet, orice era de destul de drept si de spatios pentru a putea pune aparatul intr-o oarecare siguranta.

Cu incadrarea era o alta problema, un pic mai complicata, caci pentru a pastra unghiul dorit pentru obiectiv, intrau in „functie” alte accesorii, precum pachete de servetele sau capacele de protectie. Pentru cei care s-au saturat sa improvizeze, exista acum un mini trepied care raspunde exact acestor nevoi: stabilitate, siguranta si inclinare controlata.

Manfrotto a creat un suport de aparat foto foarte compact, foarte stabil si extrem de mic in dimensiuni: Modo Pocket. Comparativ in dimensiuni cu o placuta de trepied, chair mai subtire, extrem de manevrabil, putand fi deschis si pozitionat din doar doua miscari, el putand fi purtat in permanenta pe aparat si folosit oricand.

Este recomandat pentru camere DSLR cu un zoom de maxim 18-55mm si este util in multe situatii in care avem nevoie sa facem fotografii cu timpi lungi sau auto-portret, dar nu avem la indemana un trepied profesional. Avantajul utilizarii acestui minitrepied este posibilitatea pozitionarii in diferite unghiuri, facilitand fotografierea.

In acelasi timp, aceasta versatilitate ne ajuta atunci cand planul pe care dorim sa asezam aparatul este unul inclinat sau pe portiuni care nu sunt foarte netede, avand totodata aparatul foto in siguranta.

Modo Pocket se prinde de aparat prin insurubare (asemanator unei placute de trepied), iar cand nu este folosit se pliaza fara sa ingreuneze utilizarea aparatului sau purtarea lui in geanta.

Cand aveti nevoie sa utilizati un trepied foto profesional, puteti sa atasati placuta rapida a trepiedului direct pe mini-trepiedul Modo Pocket, fara demotarea lui.

Chiar si cu Modo Pocket atasat si pliat, puteti folosi in siguranta aparatul pe un trepied foto profesional. Mini-trepiedul Modo Pocket este util in orice situatie si foarte usor de manevrat.

%d bloggers like this: