Seria DRi – rucsac foto doar atunci cand ai nevoie

Gama de rucsacuri DRi pentru DSLR si accesorii, atat foto cat si personale, este ideala pentru fotografii care vor sa aiba mereu la indemana aparatul foto, fara a renunta insa la lucrurile de care au nevoie in fiecare zi de serviciu sau scoala. Atunci cand nu este nevoie de aparatul foto, compartimentul dedicat poate fi inlaturat iar intregul rucsac devine unul pentru uz general.

Seria DRi, cu modelele DR-465i, DR-466i si DR-467i, raspunde diferitelor necesitati de spatiu impuse de dimensiunea echipamentului fotografic.

Compartimentul principal poate gazdui un D/SLR cu grip in pozitie centrala, in timp ce sistemul modular de pereti despartitori, imparte, organizeaza si protejeaza alte obiective, blitz-ul sau alte accesorii de care orice fotograf are nevoie. Peretele despartitor central, prins cu fermoar, poate fi scos cu usurinta, iar compartimentul captusit din spate poate proteza un laptop sau adaposti documente (in cazul modelelor care au compartiment de laptop).

Compartimentul superior poate adaposti lucruri personale sau echipament foto, iar buzunarele interioare si cel pentru mp3 permit organizarea lucrurilor personale si accesoriilor foto cat mai eficient. Buzunare externe foarte incapatoare  permit accesul catre diferite provizii sau apa, iar suportul pentru trepied se trage dintr-un buzunar exterior.

O bucla si bretele rucsacului permit prinderea altor buzunare externe pentru celular sau mp3.

Husa de ploaie se impacheteaza compact intr-un buzunar integrat si poate fi agatata de un dispozitiv aflat langa maner pentru uscare sau pusa deoparte intr-un buzunar.

La carat o curea de pentru balans in zona bazinului si una in zona pieptului asigura confortul. Rucsacul este de asemenea compatibil cu sistemul de introducere a trolley-ului, dar si cu cel de combinare cu alte genti Kata, EPH.

Seria RD-i

Kata DR-465i

Kata DR-465i Digital Rucksack ofera o protectie prin materialul TST RIB pentru un D/SLR cu obiectiv montat, 2-3 obiective, blitz, trepied si lucruri personale.

Kata DR-466i

Kata DR-466i Digital Rucksack ofera o protectie prin materialul TST RIB pentru doua D/SLR cu obiectiv montat, 3-4 obiective, blitz, trepied, laptop si lucruri personale.

Kata DR-467i

Kata DR-467i Digital Rucksack ofera o protectie prin materialul TST RIB pentru doua D/SLR cu obiectiv montat, 3-4 obiective, blitz, trepied, laptop si lucruri personale.

%d bloggers like this: