Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Testari echipamente foto-video

Noul rucsac Kata Owl-272 DL

Kata Owl-272 DL este un rucsac destinat aparatelor foto DSLR cu 70-200 mm atasat si inca 2 pana la 6 obiective, plus accesorii si un laptop de 15.4″, la care pot fi adaugate si bunuri personale.


D-Light Owl-272 DL
este un rucsac usor, stilat si functional, protector care a fost conceput sa transporte echipamentul foto plus bunuri personale, putand fi transformat intr-un rucsac de zi cu zi, atunci cand nu este nevoie de aparatul foto.

Protectia oferita de TST RIB, materialele usoare si rezistente RipStop, spuma Aeriform si centurile in forma panzei de paianjen creeaza un rucsac usor si protector, in timp ce peretii despartitori modulari permit aranjarea echipamentului dupa cum este nevoie sau reducerea greutatii rucsacului, prin eliminarea partilor care nu sunt necesare.

Compartimentul principal al rucsacului este conceput pentru a fi accesat din partea dreapta iar un aparat Pro DSLR cu 70-200mm atasat este pozitionat pentru a fi usor de scos. Doua compartimente pentru accesorii sunt pozitionate pe laturi, iar prin folosirea peretii despartitori Aeriform se pot crea compartimente pentru inca 6 obiective, in functie de marimea acestora plus blitz si accesorii. Un laptop de 15.4″ incape in compartimentul special din spate, la care se poate ajunge prin partea superioara a compartimentului pentru lucruri personale, in timp spatii aditionale de stocare sunt buzunarele din fata si cele de pe laterale, dintre care unul are o plasa pentru sticla de apa.

La nevoie, paretii despartitori pot fi inalturati, iar cele cele doua compartimente ale rucsacului, cel foto si cel pentru lucruri personale, pot fi unite. Accesul la compatimentul principal se poate face si prin fata, ceea ce este util la aranjarea interioara a rucsacului.

Rucsacul este dotat cu husa de protectie pentru ploaie, curele pentru prinderea trepiedului, pernute pentru obiective, care pot fi folosite pentru sustinerea obiectivelor sau stabilizarea aparatului.

Rucsacul Owl-272 DL are un sistem de bretele foarte confortabil, cu urmatoarele caracteristici:
– Spatele din spuma moale 3D, pentru confort si ventilatie.
– Bretele captusite cu spuma Aeriform, concepute pentru confort si zone anti-alunecare.
– Curea ajustabila in zona pieptului si curea de stabilizare in zona taliei.
– Doua carlige pentru prinderea camerei de curele rucsacului, pentru a prelua greutatea acesteia de pe gat.
– Sistem  EPH (Ergonomic Photo System) pentru cuplarea cu alte genti Kata.
– Posibilitatea de atasare a unui trolley.

%d bloggers like this: