Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Evenimente

Manfrotto un brand original sau ”Anyhing else is a compromise!”

Este deja cat se poate de cunoscut si in Romania la fel ca si in intreaga lume faptul ca numele Manfrotto inseamna garantia calitatii de mai bine de 40de ani, inseamna produse concepute de profesionisti pentru profesionisti, inseamna perioade lungi de cercetare, de conceptie si de design impecabil.

Trepiedele foto si video Manfrotto trec de perioade lungi de testari inainte de a ajunge pe piata avand astfel garantia functionalitatii din punct de vedere tehnic 100% deorece Manfrotto stie cat este de importanta calitatea unui trepied foto sau video pentru un utilizator profesionist in surprinderea momentului.

Premii obtinute: Manfrotto inseamna combinatia perfecta intre echilibru, functionalitate, calitate si design. Acesta este si motivul pentru care Manfrotto a fost recompensat in nenumarate randuri cu premiile TIPA pentru diferite produse dintre care amintim aici:

  • In 2007 – Premiul TIPA pentru cel mai bun accesoriu foto din Europa dedicat trepiedului 190XPROB. Inovatia la acest trepied o aduce pozitionarea coloanei verticale pe orizontala in doar secunde printr-un sistem care apartine doar firmei Manfrotto. Vezi trepied 190XPROB
  • In anul 2008 un alt model de trepied foto – 055XPROB a fost recompensat de catre revista cunoscuta – Professional Photographer cu premiul 2008 Hot One Award in categoria – Tripod or Camera Stand category. Vezi trepied 055XPROB
  • TIPA AWARD FOR BEST INNOVATIVE DESIGN IN EUROPE – 2008
  • Tot in 2008, Manfrotto a obtinut premiul TIPA pentru cel mai inovativ design din Europa pentru produsul Modo Steady. Vezi Modo Steady
  • In 2006, revista de prestigiu – Videomaker a acordat firmei Manfrotto un premiu pentru cel mai inovativ produs pentru Monopiedul video 560B.
  • In 2006, editia din Ucraina a revistei Digital Photographer a desemnat trepiedul din carbon+magneziu 190MF4 ca fiind cel mai bun trepied al anului 2006.

Manfrotto pe cele mai inalte culmi: De asemenea, Manfrotto sprijina comunitatea fotografilor profesionisti prin diferite actiuni din care amintim doar cateva:

– Cliff Guy in expeditia din Australia in 2008 http://www.cliffguy.com.au/

– Simone Moro, alpinistul italian care a realizat un extarordinar documentar fotografic ‘’Viata la 8000 m’’ cuprinzand fotografiile realizate in toate expeditiile sale la 8000m altitudine .

– Giorgio Perottino – celebrul fotograf italian de presa acreditat pentru a participa la Euro 2008 si la J.O . de la Beijing.

– Simone Moro si Denis Urubko alpinisti celebri – vin cu povesti si poze noi din Makalu:

Manfrotto castiga in februarie 2007 batalia legala impotriva copiilor provenite din Asia: Trepiedele Manfrotto atat cele din aluminiu cat si cele din carbon au fost in ultimii 4 ani copiate de catre diverse fabrici din China. In incercarea de a stopa plagiatul, Manfrotto a actionat in instanta o firma producatoare din China, castigand batalia legala impotriva chinezilor prin pronuntarea sentintei in favoarea firmei Manfrotto in februarie 2007. Insa ca orice alte copii, produsele chinezesti nu se pot ridica la standardele de calitate obtinute de catre Manfrotto in cei 38 de ani de existenta, de aceea, Manfrotto avertizeaza cumparatorii sa aleaga cu grija atunci cand se hotarasc sa achizitioneze un trepied foto sau video.

Prin achizitia unui produs Manfrotto, alaturi de faptul ca achizitioneaza un produs original, clientii au garantia calitatii si a functionalitatii produselor care poarta numele si logo-ul Manfrotto.


%d bloggers like this: