Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Evenimente

Ring Island – povestea Terabox-ului Hensel

Natalia Vasiliev este unul dintre designerii prezenti in cadrul celei de-a 10 editii a Galei AVANPREMIERE ce s-a desfasuta in Bucuresti in luna mai 2012, la MNAC.

In asteptarea Galei, Natalia a oferit un preview al colectiei sale: Ring Island.

Locatia aleasa pentru sesiunea foto a acestei colectii a fost insula Thassos.

Natalia Vasiliev  este din Republica Moldova, insa, in prezent, s-a stabilit in Craiova. Designerul si-a facut studiile la Academia de Arta din Moldova, sectia Moda, unde si-a descoperit pasiunea pentru couture, materiale speciale si finisaje spectaculoase. Toate acestea au fost transpuse in creatiile ei si pot fi observate si in colectia intermediara, Ring Island. Aceasta reprezinta o reinterpretare fresh, cu cateva accente noi de stilism, a pieselor din colectia Acvatic Ring.

Sedinta foto s-a desfasurat in Thassos/Grecia, avand urmatoarea componenta :

Designer: Natalia Vasiliev
Model: Anca Tiribeja/ One Models
Make-up artist: Alina Cherciu
Fotograf: Cristian Floriganta
Director artistic: Alin Galatescu

 

 

Echipamentul utilizat:

Aparat foto: Hasselbad H3DII-39

Lumini: Kit generator portabil Hensel + cap EHT.

Special pentru aceasta sesiune, fotograful a utilizat Terabox Deep Space. Terabox este un modificator de lumina special. Cu o forma parabolica, avand adancimea de aproximativ 120 de cm si un diametru de 193cm, Terabox amplifica lumina si o concentreaza pe subiect. Ofera o luminare foare precisa, stralucitoare si cu saturatie foarte mare de culoare . Este utilizat cu succes in fotografia de moda sau nud.

Utilizarea Terabox-ului in plin soare, i-a oferit posibilitatea fotografului sa utilizeze generatorul la doar la jumatate din putere, acest lucru crescand autonomia acumulatorului.

Fotografiile rezultate precum si cateva de fotografii de making-of, se pot vedea in galeria de imagini de mai jos.

 

[slideshow]

 

Mai multe fotografii din colectia RingIsland se pot vedea pe atat pe site-ul designer-ului cat si pe pagina de FB: http://www.facebook.com/NataliaVasiliev

Multumim pe aceasta cale fotografului Cristian Floriganta pentru informatiile si fotografiile oferite.

Dreptul de autor al fotografiilor postate sunt proprietatea exclusiva a fotografului sub numele caruia s-au publicat fotografiile/articolul. Fotograful declara in mod implicit prin inscrierea imaginilor in acest proiect, ca este detinatorul drepturilor de autor asupra acestestora si isi asuma toate consecintele legale in cazul in care se dovedeste ca nu detine drepturile intelectuale asupra fotografiilor. Fotografiile publicate sunt protejate de legea Dreptului de Autor (LEGE nr.8 din 14 martie 1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe ) si orice incercare de utilizare a acestor fotografii fara dreptul explicit al autorului, se pedepseste conform legii in vigoare. Acest articol face parte din proiectul Profil de Fotograf, initiat de catre www.photosetup.ro iar informatiile si fotografiile sunt publicate cu acordul fotografului prezentat in proiect

%d bloggers like this: