Photosetup la Scoala de Fotografie Freelancer

Sambata 3 martie, Photosetup a fost alaturi de absoventii Scolii de Fotografie Freelancer, la Muzeul National de Geologie din Bucuresti.  Evenimentul a marcat finalizarea cursului foto, decenarea diplomelor, precum si decernarea catorva premii de merit pentru cursantii care s-au remarcat cu lucrari deosebite in timpul cursului.

Doi dintre acestia, au fost premiati si de catre Photosetup cu cate un premiu constand in produse Kata.

Scoala de fotografie Freelancer sau pe scurt SFF este condusa cu succes de Dan Besliu – un fotograf cu multa experienta, alaturi de art-directorul Denisa Simionescu. Amandoi pun foarte multa pasiune in tot ceea ce fac si multa daruire fata de toti cursantii care le trec pragul. Cursurile sustinute la SFF au un format interactiv si asa cum sustin si initiatorii …înainte sa fie un limbaj, fotografia e arta. Înainte sa fie arta, fotografia e un mestesug. Înainte sa fie mestesug, fotografia e fizica, mecanica, optica, chimie, electronica, informatica, atitudine, comunicare, orientare. Înainte sa fie toate acestea, fotografia este pasiune. Poti învata cu noi mai întâi alfabetul, mai apoi cuvintele si în cele din urma cum sa faci versuri, eseuri sau metafore în fotografie pentru ca, nu-i asa, fotografia este un limbaj..

Photosetup se implica constant in activitatea scolilor de fotografie si de aceea, va fi alaturi atat de absolventii cat si de cursantii scolilor de fotografie, prin diferite actiuni sau facilitati care au ca scop cresterea educatiei acestora in domeniul tehnicii si artei fotografice. Indiferent daca acestia vor practica fotografia ca si meserie sau doar ca hobby, calitatea produsului finit este tot ceea ce conteaza, iar Photosetup sustine calitatea!

Vezi si alte evenimente Photosetup

[slideshow]

%d bloggers like this: