Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Evenimente

S-au desemnat castigatorii celui de-al patrulea concurs international de fotografie de natura „Milvus”

Concursul international de fotografie de natura MILVUS ne-a atras atentia prin profesionalismul cu care a fost organizat si prin fotografiile desemnate castigatoare, de aceea, ne face placere sa va prezentam mai jos cateva informatii primite de la organizatori:

Cum v-ati obisnuit deja, la inceputul anului am anuntat din nou deschiderea concursului international de fotografie de natura. De aceasta data, Asociatia Grupul Milvus l-a organizat pentru a patra oara, acesta devenind una dintre cele mai longevive si mai prestigioase competitii de fotografie de natura din tara.

Ca de obicei, si in acest an, amatorii si profesionistii fotografi si-au inscris lucrarile in doua categorii (general si peisaj). Pana la data limita de trimitere a lucrarilor (23 iulie 2012), au sosit 532 de fotografii din toate partile lumii. Pe data de 04 august 2012 a avut loc jurizarea, unde cei trei membrii ai juriului (Tamás András AFIAP – presedintele juriului, Kerekes István EFIAP/p, Dan Dinu – AFIAP, PhotoLife) au decis care dintre lucrari sa fie premiate si expuse.

Acest concurs a adunat an de an imagini extraordinare din toata lumea, dar – pana acum – puțini fotografi romani au trimis poze. Ajuns la a patra editie, ne-am putut bucura de faptul ca am primit multe poze (si) din Romania si juriul a ales un fotograf roman pentru premiul I la categoria peisaj. Felicitari tuturor castigatorilor! Iata rezultatul final al votarii:

 

MARELE PREMIU AL CONCURSULUI: Szőke Attila/Slovacia – Mimicry

Categoria GENERAL

Categoria general – loc1: My Hanh Dang/SUA – Heron in heaven

Categoria general – loc2: Brian W. Matthews/Anglia – Euro Brown Bear back light

Categoria general – loc3: Oggioni Riccardo/Italia – Young Capra ibex is jumping a creek during a snowfall

Highly commended photo:

Andy Nguyen/SUA – Medieval knight

Krizák István/Ungaria – Runaway family

CATEGORIA PEISAJ

Categoria peisaj – loc 1: Dorin Bofan /Romania – Sweet desperation

Categoria peisaj – loc 2: Szerencsi Gábor/Ungaria – At dawn

Categoria peisaj – loc 3: Laki Zoltán/Ungaria – Foggy morning

Highly commended photo:

Bofan Dorin/Romania – Ghosts

Násfayné Kőházi Mária/Ungaria – Highland

Expozitia celor 50 de fotografii extraordinare selectate de juriu pentru expozitie, precum premierea castigatorilor va avea loc in octombrie, 2012 la Tg.Mures in galeria Mures Mall. Pana atunci le putem admira pe http://milvus.ro/en/rezultate-concurs-foto/3877.

[slideshow]

%d bloggers like this: