Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Evenimente

Mark Blaker in vizita la Studio Pro

Am avut placerea sa il primim in showroom-ul Studio Pro pe Mark Blaker, consultant tehnic si designer la Genus Limited, care a venit special pana in Romania pentru a prezenta unele dintre cele mai noi produse.

Genus este unul dintre cei mai importanti producatori de accesorii pentru camerele video si pentru DSRL cu functie video. Acestea din urma sunt o parte importanta a productiei Genus, fiind concepute sa ofere stabilitate, usurinta in manevrare si un confort deosebit, toate la o greutate redusa. Pastrand principiul dupa care lucreaza compania, ”Realizate de profesionisti pentru profesionisti”, Genus a marcat noi standarde in industrie si, chiar de la primul produs, Genus Matte Box, care a facut senzatie in industrie, prin calitate si pretul accesibil, Genus a adaugat mereu la familia de produse.

Genus este unul dintre cei mai importanti producatori de accesorii pentru camerele video si pentru DSRL cu functie video. Acestea din urma sunt o parte importanta a productiei Genus, fiind concepute sa ofere stabilitate, usurinta in manevrare si un confort deosebit, toate la o greutate redusa. Pastrand principiul  dupa care lucreaza compania, ”Realizate de profesionisti pentru profesionisti”, Genus a marcat noi standarde in industrie si, chiar de la primul produs, Genus Matte Box, care a facut senzatie in industrie, prin calitate si pretul accesibil, Genus a adaugat mereu la familia de produse. Unul dintre cele mai cunoscute produse ale companiei este Genus Hurricane 3D Camera Rig care a castigat DV Black Diamond Award in 2011, pentru cel mai bun produs: Best of Show NAB 2011. DV Black Diamond Awards recunoaste cele mai bune realizari in domeniul cercetarii si inovatiilor din spatele tehnologiilor video.

Genus kit suport umar – GKSU, este un sistem modular de sprijin al aparatului foto, perfect adaptabil, ce a fost creat tinand cont de sistemul de filmare cu camere VDSLR. Prin folosirea barelor de 15mm se asigura compatibilitatea cu mai multe accesorii Genus. Manerele acoperite cu spuma nu permit alunecarea, sunt usor de reglat, asigurand o pozitie comoda pentru fiecare. Genus follow focus Bravo System G-BFOCS, este un sistem foarte flexibil, ce se adapteaza pe obiectivul camerei VDSLR. Poate fi folosit pentru obiectivele marii. Genus Mattebox Wide GWMC este considerat de multi profesionisti ca fiind unul dintre cele mai bune mattebox-uri compacte din lume.

Acesta este livrat alaturi de un suport de filtre fix 4×4 si un suport de filtre rotator 4×4.

Este partenerul perfect pentru camerele video dar si pentru VDSLR-uri precum Canon 5D Mark II sau 7D.

[slideshow]

 

 

 

%d bloggers like this: