Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Evenimente

Photosetup Competence in Image iti aduce Islanda la Bucuresti

Photosetup Competence in Image te invita sa descoperi Islanda privita prin ochii fotografului Dan Dinu, la Bucuresti.
Daca vrei sa aflii intreaga istorie a expeditiei si sa vezi o videoproiectie care iti va dezvalui povestea Pamantului, te asteptam pe 15 mai la ora 16:00 la Clubul Taranului Roman.
Videoproiectia va fi urmata de discutii libere pe terasa clubului unde vor fi expuse lucrarile fotografului si unde te asteptam cu drag.


Despre proiect:
ISLANDA – expozitie foto Dan Dinu
Povestea Pamantului incepe acum 4,5 miliarde de ani, cand rand pe rand, patru mari forte au conturat planeta asa cum o stim astazi.
Aceste forte sunt vulcanii, atmosfera, ghetarii si oceanul.
Printre putinele locuri din aceasta lume in care aceasta poveste primordiala inca se mai scrie, se numara si Islanda, un paradis pentru fotografii de peisaj, unde esti izbit de o frumusete dura si inimaginabila.
Fotograful Dan Dinu impreuna cu Photolife si Photosetup, va invita la o calatorie unica in acest tinut al extremelor si al superlativelor geografice.
Alaturi de noi, veti descoperi peisaje vulcanice uluitoare, intesate cu gheizere si fumarole, cascade care iti taie respiratia, coaste oceanice si fiorduri spectaculoase, ghetari si lacuri pline de iceberguri, dar si o fauna deosebita ce trece de la haiosii papagali de mare si gratioasele chire arctice si pana la balena albastra, cel mai mare animal care a trait vreodata pe suprafata planetei.
Acest eveniment este realizat cu sprijinul Photosetup Competence in Image si isi va urma periplul si in alte orase mari din tara.
Organizatori: PHOTOLIFE (www.photolife.ro), PHOTOSETUP (www.photosetup.ro), Clubul Taranului Roman (www.muzeultaranuluiroman.ro)
Parteneri: Clubul Taranului Roman, Competence in Image, Manfrotto School of Excellence, Gitzo, Kata, Nikon, Cosmos Foto Digital
Parteneri media: Fotomagazin.ro, Clubul Foto, Comunitatefoto.ro, efoto.ro, Asociatia Bucurestiul Meu Drag, Orasul.ro
Va asteptam alaturi de noi sa descoperiti un taram primordial in care istoria Pamantului se mai scrie inca si astazi.

Competence in Image este conceptul prin care Photosetup isi propune sa sustina fotografia romaneasca sub orice forma de manifestare. Prin Competence in Image ne propunem sa promovam fotografii romani atat in tara cat si in mediul international prin colaborarea cu Manfrotto School of Excellence .
Considerand ca sunt foarte multi fotografi talentati in Romania care au nevoie de sprijin si promovare, am initiat acest program care va fi structurat in cateva mari categorii: Profil de Fotograf, Expozitii  Foto si  Workshop Foto.

%d bloggers like this: