Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Evenimente

Concursul “Castiga un Kit Kata sau carduri de discount”

Zilele acestea am primit o propunere interesanta de la Clubul Foto si anume, clubulfoto.com a organizat un concurs intre bloggeri, in care ne-a solicitat sprijinul ca si sponsori iar noi am acceptat.

Feedback-ul din partea clientilor nostri este foarte important si de aceea, am pus ideea lor, in actiune.

Iata mai  jos mecanismul concursului preluat de la Clubul Foto:

Concursul “Castiga un Kit Kata sau carduri de discount” va da posibilitatea de a castiga un kit de accesorii KATA sau carduri de discount daca scrieti un articol simpatic, inteligent si inspirat pe blogul vostru!

Concurs ClubulFoto si Photosetup
Concurs ClubulFoto si Photosetup

Cum poti sa participi?

Pentru a participa la concurs trebuie sa scrii un articol pe blog-ul tau, pe baza reperelor de mai jos:

  • cum ai descrie photosetup.ro (istoricul magazinului, informatii despre firma detinatoare, experienta ta de shopping on-line din magazin in cazul in care esti client photosetup.ro, interactiunea ta cu consultantii de vanzari, etc)
  • parerea ta despre ofertele www.photosetup.ro si care este preferata ta dintre toate ofertele mentionand si link-ul catre oferta.
  • ce alte produse ti-ai dori in plus pe photosetup.ro (se specifica doar categorii, nu brand-uri)
  • ce parere ai despre programul de bonificatii acordat de Photosetup, clientilor sai

Un blogger poate inscrie un singur articol pe blog-ul sau. Concursul se adreseaza tuturor bloggerilor, indiferent daca sunt sau nu deja clienti Photosetup.ro si indiferent de platforma de blogging folosita si indiferent de tipul blogului (generalist, foto, etc) exceptie facand blogurile cu caracter obscen, pornografic sau defaimator….

Sursele de inspiratie pentru redactarea articolului se pot gasi chiar pe site-ul sponsorului la www.photosetup.ro in sectiunea Despre noi.

 

Atentie! Articolul tau trebuie sa contina si doua elemente obligatorii:

  • imaginea de promovare a concursului in articolul tau [poza de mai sus]
  • următoarea fraza cu link-uri catre ClubulFoto si site-ul sponsorului: Acest articol participa la concursul “Castiga un Kit Kata sau carduri de discount”, organizat de ClubulFoto.com si sponsorizat de Photosetup.ro.

 

In final te rog sa ne dai de veste prin trimiterea unui mesaj catre concurs.blog@clubulfoto.com prin care anunti publicarea articolului. Ca raspuns la mesajul tau, vei primi un numar de inregistare pentru tragerea la sorti, in cazul in care esti considerat eligibil.

Articolul trebuie redactat pana la data de 10 decembrie 2012 si trebuie sa indeplineasca cateva criterii cum ar fi  exprimare coerenta si corecta din punct de vedere gramatical, continut de calitate, atractiv, inspirat, feedback constructiv. Nu se admit in articol brand-uri concurente Photosetup.ro.

Pe 11 decembrie se vor trage la sorti castigatorii, cu ajutorul programului random.org, din lista participantilor considerati eligibili. Eligibilitatea se acorda in urma criteriilor indeplinite in redactarea articolului. Concurentul inscris si considerat eligibil, va pastra numarul primit pe mail in urma confirmarii eligibilitatii.

Premiile oferite la tragerea la sorti sunt urmatoarele:

Concurentii trebuie sa respecte regulamentul concursului. Regulamentul integral poate fi consultat si descarcat de aici. (PDF)

Va dorim mult succes!

%d bloggers like this: