Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Evenimente

Dam startul intalnirilor fotografice Photosetup, cu Travel Photography

Intalnirile fotografice Photosetup
Intalnirile fotografice Photosetup

Dam startul intalnirilor fotografice Photosetup, cu Travel Photography

In luna iulie, Photosetup invita pasionatii de fotografie la o serie de intalniri fotografice cu intrarea libera. Intalnirile se vor desfasura pe parcursul a cateva ore in fiecare sambata a lunii iulie, intr-un cadru prietenos si relaxat, avand ca scop principal cresterea educatiei vizuale, in randul pasionatilor de fotografie.

Intalnirile se vor desfasura pe parcursul a cateva ore in fiecare sambata a lunii iulie, intr-un cadru prietenos si relaxat, avand ca scop principal cresterea educatiei vizuale, in randul pasionatilor de fotografie.

Intalnirile vor aborda teme diferite de arta fotografica, printre care “fine art photography”, “street photoraphy”, “travel photography” si multe altele.

Nu in ultimul rand, intalnirile vor avea invitati profesionsiti din domeniul fotografic, care le vor prezenta proiecte fotografice indraznete alaturi de sfaturi tehnice despre fotografie, participantilor prezenti la eveniment.

 

“Ne bucuram de fiecare data cand putem oferi ceva comunitatii foto. Experienta noastra de peste 15 ani in vanzarea si distributia pe piata din Romania, a echipamentelor foto profesionale, cat si background-ul nostru profesional si educational in acest domeniu, ne califica pentru dezvoltarea educatiei vizuale in randul noilor generatii. Ne dorim cresterea calitatii in randul pasionatilor de fotografie, sperand ca in viitor, multi dintre acestia vor face din fotografie, o profesie.”  Valeria Galea, Director de Marketing Photosetup

 

Prima intalnire:
Travel Photography, 6 iulie 2013, ora 11:30.

Intalnirile fotografice Photosetup- Travel Photography
Intalnirile fotografice Photosetup- Travel Photography

 

Incepem pregatirea pentru vacanta cu prima intalnire din aceasta serie,  dedicata fotografiei de calatorie, avandu-l ca invitat pe Calin Stan, fotograf si fondator al revistelor on-line Clubul Foto si Travel Life.
Acesta tema vine ca un raspuns  la solicitarile celor mai multi pasionati de fotografie, pentru a le oferi cateva informatii importante inainte de a-si incepe calatoriile de vacanta, din acest sezon.
De aceea, aceasta prima intalnire va fi o sesiune de prezentare a celor mai spectaculoase locuri surprinse in imagini de Calin Stan, in calatoriile sale.

Se va discuta despre tehnica incadrarii, sfaturi utile despre fotografia de calatorie precum si despre echipamentele si accesoriile foto recomandate in fotografia de calatorie.

Acest eveniment este dedicat pasionatilor de fotografie mai putin experimentati si de aceea, vom incerca sa oferim cat mai multe informatii utile si raspunsuri la intrebari, asa incat, intalnirea sa fie o sursa de inspiratie si de educatie fotografica pentru toti cei prezenti la eveniment.

Gazda acestor intalniri va fi cafeneaua Tete-a-tete din Parcul Herastrau, un loc prietenos si dedicat evenimentelor culturale, situat langa Gradina Japoneza,  un loc in care ne vom relaxa alaturi de cocktail-uri imbietoare si ne vom incanta simturile vizuale cu cele mai interesante selectii de fotografii si vom asculta cele mai utile sfaturi despre arta fotografica.

Paticiparea la eveniment este cu intrare libera, insa pentru o buna desfasurare a evenimentului, accesul va fi posibil doar pe baza inscrierii in prealabil pe site-ul nostru, la :
http://www.photosetup.ro

Organizator Photosetup – Magazin foto specializat.
Partener locatie: Tete-a-Tete Caffee Art & Chill.

Va asteptam cu drag !

%d bloggers like this: