Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Evenimente

Photosetup si Toma Bonciu la workshopul foto de la Magura

02Dupa cum stiti, week-end-ul trecut, mai precis 25-27 ianuarie 2013, Photosetup a fost alaturi de Toma Bonciu in calitate de partener, la workshop-ul foto sustinut de el, la Magura.

Curiosi sa vedeti ce s-a intamplat acolo? Iata mai jos ce ne povesteste Toma:

“Tura foto de la Măgura deşi a fost îndelung aşteptată nu a fost lipsită de peripeţii.

Plecati de acasa inca de vineri dis-de-dimineata participantii s-au straduit sa ajunga  la timp. Prognoza meteo nu a fost deloc favorabila iar codul portocaliu de ninsori si viscol ne-a cam ingreunat drumul.

Doar 13 voinici din cei 15 au infruntat frigul si ninsoarea ajungand la destinatie.

Drumul la dus nu a fost usor deloc, unii au ajuns cu maşina echipata cu lanturi, altii au urcat dealul de la Măgura cu  masina de dezapezire iar cei mai curajosi au urcat pe jos  prin padurea de brazi.

Putin după miezul zilei am reusit sa ne intalnim si sa incepem workshopul. Ne-am impartit trepiedele oferite de Manfrotto Romania prin intermediul Photosetup, am discutat detaliile cu privire la tura foto si am pornit la drum. Satul era demential de frumos iar ninsoarea de peste zi a transformat totul intr-o lume de basm.

Desi fulgii de zapada continuau sa cada noi am reusit sa ne facem fotografiile.”

 

Implicarea noastra [Photosetup], in afara de sustinerea mediatica si facilitatile acordate participantilor, a constat si in oferirea pentru lucru in timpul workshop-ului a trepiedelor Manfrotto.

Dintre toate modelele disponibile, noi am ales pentru ei cateva dintre cele mai bune kit-uri complete din seria 290, dedicate DSLR middle, cu capete atat 3-way cat si blia: Manfrotto MK294A4-D3RC2 (804RC2) si Manfrotto MK294A4-A0RC2 (496RC2) dar si varful de serie din categoria PRO:  190XPRO B aluminiu sivarianta din carbon –  190CXPRO3, ambele dedicate DSLR profesionale.

Dupa cum se vede si in fotografiile de mai jos, se pare ca trepiedele noastre le-au fost de folos celor care nu au avut, iar fotografiile de peisaj, arata succesul acestui week-end de basm.

 

Asteptam acum workshop-ul de la Sirnea. Detalii aici: http://www.photosetup.ro/articole/iarna-la-ciocanu-sirnea-workshop-foto-cu-toma-bonciu

%d bloggers like this: