Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Testari echipamente foto-video

Exponometrul multifunctional Gossen Starlite 2

 Exponometrul STARLITE 2 include un sistem All-in One multifunctional, ceea ce il pozitioneaza in topul celor mai apreciate exponometre.

STARLITE 2 are functii multiple, fiind incorporate trei tipuri de aparate intr-un singur instrument precis de masurare a luminii: un exponometru pentru masurarea luminii ambiente si a luminii de blitz, un CINE metru pentru film/cinematografie si un instrument pentru masurarea intensitatii luminii si a luminiscentelor. Functiile pentru control sunt pozitionate la vedere, afisand pe display tipul lor, exponometru fiind astfel foarte usor de folosit. La acesta contribuie si designul atragator si ergonomic. Un alt avantaj il reprezinta capul de masurare rotativ dotat cu un vizor, o lentila centrala multifunctionala, si inelul care adaposteste inverconul care este reglabil pentru diferite moduri de lucru.

Functia de masurare CINE permite, cu o simpla miscare de buton, setarea pe functia DIP care activeaza functiile CINE ale exponometrului, devenind astfel un CINE metru pentru operatorii de film. Masuratorile pot fi exprimate in Cadre/secunda, LUX, Footcandle, cd/m2, Footlambert, etc.

%d bloggers like this: