Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Evenimente

Fotografia de Copii la intalnirile fotografice Photosetup

Fotografia de Copii la intalnirile fotografice Photosetup

Sambata 12 octombrie, am continuat seria intalnirilor fotografice Photosetup cu tema Fotografia de Copii, avandu-l ca invitat pe fotograful Ciprian Dumitrescu.

intalnirile-fotografice-photosetup-foto-copii-1

Am avut alaturi de noi peste 40 de pasionati de fotografie si cativa copii frumosi care au servit drept modele in timpul workshop-ului, astfel spatiul de lucru s-a transformat rapid intr-un loc plin de voiosie si joaca, unde experienta lui Ciprian in ceea ce priveste interactiunea cu copiii, si-a spus din plin cuvantul.

intalnirile-fotografice-photosetup-foto-copii-3

Credit foto: Valentin Dilţă (VideoEmotion)

Desi a  fost o sambata mohorata de octombrie, noi am reusit sa ne incarcam cu o portie buna de energie si voie buna oferita de copii si cu mult entuziasm de la fotografii prezenti.

Echipamentul de lumini utilizat in timpul workshop-ului a fost compus din kit-ul complet de lumina continua dedicat fotografiei de portret, de la Lastolite- Kit portret

Am ales acest kit alaturi de o blenda 5in1 Photoflex, deoarece este cel mai des utilizat in fotografia de portret, fiind foarte apreciat de catre fotografi datorita portabilitatii, usurintei in utilizare, calitatii luminii emise si nu in ultimul rand a pretului foarte accesibil.

Ca la fiecare intalnire, speram ca cei prezenti au petrecut o sambata frumoasa alaturi de noi si pana la urmatoarea intalnire, le spunem spor la fotografiat!

%d bloggers like this: