Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Evenimente

Mihai Moiceanu si Phototour va invita sa cunoasteti lumea

Celebru pentru fotografiile sale, dar si pentru workshop-uri si phototour-uri pe care le realizeaza, Mihai Moiceanu continua sa ne aduca lumea mai aproape. Fie invitandu-ne sa strabatem Pamantul la pas, fie sa ne  incantam privirile cu fotografiile facute de el prin toate colturile lumii.

Calatoreste si fotografiaza. Cunoaste lumea altfel cu Phototour.

Ce au in comun hutulii din Bucovina, pinguinii din Stramtoarea Magellan si templul hindu Pashupatinath? Povesti vii, redate prin intermediul obiectivului si dedicate colectionarilor de momente unice, numiti fotografi.  Povesti adunate intr-un singur loc: situl http://phototour.ro/

Am redesenat situl nostru pentru a reda de o maniera cat mai fidela activitatea pe care o desfasuram. Cu un design modern si o organizare simpla si intuitiva, phototour te invita sa cunosti lumea altfel: prin fotografie si practicarea unui turism responsabil.

Pe baza experientei acumulate am redefinit conceptul nostru. Vei regasi in interiorul site-ului o sectiune noua ”concept”,  realizata pentru a te ajuta sa intelegi cat mai bine specificul fiecarei activitati si sa o alegi pe cea care ti se potriveste.

 „Intr-o lume a vitezei si a breaking news-ului noi va invita sa cunoasteti lumea altfel: la pas, cu camera fotografica in mana, patrunzand in atmosfera locurilor pe care le vizitam, intelegand mai bine viata, obiceiurile, natura, oamenii pe care-i intalnim. Alaturi de noi veti descoperi cum se face o fotografie buna, cum se descopera un personaj, cum se vede un peisaj maiestuos, sau cum se savureaza o mancare locala. Vom calatori si vom fotografia cu placerea descoperirilor primordiale.” Mihai Moiceanu – manager si fotograf profesionist.

Experienta noastra de 7 ani in organizarea de workshop-uri si phototour-uri se reflecta cel mai bine in impresiile clientilor nostri:

“Daca in Romania totul s-ar face precum workshop-urile domnului Moiceanu am fi o tara de profesionisti!” Anda Manea, participant la workshop-ul foto Toamna Tarzie, 2011.

“Am descoperit o lume fantastica, plina de culoare intr-un decor magnific. Am luat cu noi amintiri de neuitat, dar ceva…de care ne e tare dor a ramas acolo…Speram să ne reintoarcem.“ Lili Tomita  – participant la Nikon Himalaya Trek”.

Daca visezi la vacanta vietii tale pe care sa o povestesti nepotilor, te invitam sa intri in lumea PhotoTOUR. Aventura ta incepe aici http://www.phototour.ro

%d bloggers like this: