Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Evenimente

O săptămână până la Black Friday – sneak-peek la oferte

A mai rămas doar o săptămână până la cel mai așteptat eveniment al anului în materie de cumpărături – Black Friday 2020! 

 

Pentru că știm că așteptați cu nerăbdare ziua cu cele mai mari reduceri din an, ne-am gândit să vă dăm un preview la ofertele pe care le-am pregătit pentru voi de Black Friday 2020!

 

Când se va desfășura Black Friday 2020 la Photosetup?

 

Pe photosetup.ro, reducerile vor începe Joi, 12 Noiembrie, la orele 00:00 și se vor termina Duminică, 15 Noiembrie, la orele 23:59. 

 

Pont: Dacă vrei să prinzi cele mai bune oferte, îți recomandăm să intri pe site-ul nostru Vineri, la primele ore ale promoției, căci stocul este limitat!

 

Ce categorii de echipamente foto vor fi reduse?

 

 

Oferta Photosetup de Black Friday cuprinde reduceri pentru produse din toate categoriile disponibile pe site. Cele menționate mai sus sunt doar câteva dintre ele.

 

Metode de plată Black Friday Photosetup

 

Clienții Photosetup au la dispoziție o varietate de metode de plată pentru a profita de reducerile Black Friday 2020 – ramburs, plata online cu cardul sau plata cu card de credit, pentru cumpărături pana la 18  rate fără dobândă.

 

Livrarea produselor comandate de Black Friday 2020

 

Comenzile plasate în weekendul 13-15 Noiembrie se vor expedia în zilele lucrătoare următoare, iar livrarea lor va depinde de gradul de încărcare al serviciilor de curierat.

%d bloggers like this: