ISLANDA – videoproiectie Dan Dinu la Cluj

Islanda este un taram al extremelor, unde cele patru mari forte ale Pamantului, vulcanii, ghetarii, atmosfera si oceanul, au inceput sa scrie povestea planetei in urma cu 4,5 miliarde de ani. Aceasta poveste se mai scrie inca si astazi, intr-un paradis pentru fotografii de peisaj, unde esti izbit la fiecare pas de o frumusete dura si inimaginabila.

Fotograful Dan Dinu va invita la cea de-a VII-a intalnire organizata de Camera Obscura si PHOTOsharp in parteneriat cu PHOTOLIFE, unde veti putea face o calatorie unica in acest tinut al extremelor si al superlativelor geografice. Alaturi de noi, veti descoperi peisaje vulcanice uluitoare, intesate cu gheizere si fumarole, cascade care iti taie respiratia, coaste oceanice si fiorduri spectaculoase, ghetari si lacuri pline de iceberguri, dar si o fauna deosebita ce trece de la haiosii papagali de mare si gratioasele chire arctice si pana la balena albastra, cel mai mare animal care a trait vreodata pe suprafata planetei.

Daca vrei sa aflii intreaga istorie a expeditiei si sa vezi o videoproiectie care iti va dezvalui povestea Pamantului, te asteptam la Cluj Napoca in data de 22 iulie, ora 19.oo pe str. Sindicatelor nr. 7, et. 1 Amf. Margineanu, cladirea Pedagogica (langa Hotel City Plaza).

Intrarea este libera.

Organizatori: PHOTOsharp (www.photosharp.ro), Camera Obscura (www.cameraobscura.ro) si PHOTOLIFE (www.photolife.ro)

Parteneri: Photo Setup (www.photosetup.ro), Competence in Image, Manfrotto, Gitzo, Kata, Nikon (www.nikonisti.ro)

Parteneri media: Fotomagazin.ro, Clubul Foto, F64, Fotografa.ro, Comunitatefoto.ro, efoto.ro, Fotopedia, Clujlife.com, Welcome2cluj.com

Toate bune si va asteptam alaturi de noi sa descoperiti un taram primordial in care istoria Pamantului se mai scrie inca si astazi.

%d bloggers like this: