Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Testari echipamente foto-video

KT T-212 – geanta acordeon

Geanta tip borseta are un design special, fiind creata pe stil acordeon si marindu-se exact atat cat echipamentul transportat in ea. Ea poate fi folosita atat pentru aparate foto cat si pentru camere video, incapand un aparat foto DSLR cu obiectiv montat sau o camera video intr-o pozitie care sa faciliteze accesul rapid. La aceasta contribuie si capacul care se inchide / deschide cu un set dublu de fermoare, unite printr-o curea care permite operarea amandurora in acelasi timp.

Una din caracteristicile prin care se evidentiaza modelul KT T-212 este faptul ca se ”intinde” dupa echipamentul care este pus in geanta.

Pozitionarea in fata a gentii prezinta doua avantaje, in primul rand accesul rapid iar in al doilea rand faptul ca greutatea aparatului foto nu este resimtita pe gat, geanta fiind tinuta peste umar. Ea poate fi mutata in spate dintr-o singura miscare fara sa fie nevoie sa o scoateti, fiind astfel mult mai comod la mers pe distante mai mari.

Forma compartimentului principal permite organizarea echipamentului foto sau video in functie de necesitati, el putand fi impartit in doua. Accesoriile pot fi pastrate in buzunarele aditionale.

Este recomandata pentru cei care vor sa practice diferite sporturi, precum ciclism, schi sau merg cu patine cu rotile, dar sa aiba cu ei si aparatul foto, datorita faptului ca este foarte usor de accesat echipamentul, dar si pentru ca acesta este protejat prin sistemul TST.

Fiind de asemenea dotata cu sistemul EPH ea poate fi atasata de alte genti si rucsacuri de la Kata, precum W-92 Waist Pack sau R-101.z

%d bloggers like this: