Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Evenimente

COZIA – un nou episod al Romaniei Salbatice

Primavara in Parcul National Cozia vine mai devreme, acest munte fiind o oaza cu un climat mai bland in randul Carpatilor Meridionali.

Acest an insa a fost cu totul diferit, iar primavara timpurie la care ne asteptam s-a transformat intr-o iarna autentica. In loc de flori si cascade formate de topirea zapezii, am fotografiat detalii de gheata si creste viscolite, cu toate astea insa Cozia ramane unul dintre muntii mei preferati din tara. Nu pot spune de ce imi place atat de mult, insa merg de fiecare data cu placere sa il vizitez. Va las si pe voi sa descoperiti o mica parte din frumusetea masivului, la poalele caruia serpuieste domol Oltul. Puteti descoperi si povestea acestui nou episod sin cadrul proiectului Romania Salbatica pe www.dandinu.net.

 Proiectul Romania Salbatica este o initiativa a fotografului Dan Dinu in colaborare cu WWF (World Wide Fund for Nature) si este realizat cu sprijinul RNP Romsilva si implementat impreuna cu Administratiile Parcurilor Naturale si Nationale. Proiectul beneficiaza de sustinerea: Nikon, Photosetup, Gitzo, Manfrotto, Kata si Photolife. Parteneri media: Foto-magazin.ro, Fotografa.ro, F64, Fotonatura.ro, ClubulFoto.com, Comunitatefoto.ro, Calendar Evenimente.ro

%d bloggers like this: