Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Evenimente

Image Rocks II (review)

Image Rocks, editia a II-a, review

Vineri 23 martie, am organizat in Club Ageless cea de-a doua editie a evenimentului dedicat pasionatilor de fotografie si rock: Image rocks.

De data aceasta, am avut un numar si mai mare de participanti comparativ cu prima editie, motivul fiind probabil si workshop-ul de fotografie de concert, oferit la inceputul concertului si inedit din cate stim noi, in sfera workshop-urilor foto din Romania.

Asadar , am avut de data aceasta alaturi de noi, un public minunat, entuziast, aproximativ 100 de fotografi participanti pe care ii putem numi deja prieteni, pasionati de fotografie si concerte live (rock), carora le multumim inca o data pentru prezenta, precum si cativa fani ai trupelor concertante.

Am avut alaturi de noi un lector dedicat acestui gen de fotografie (de concert): Miluta Flueras. Fiind fotograful oficial al publicatiei on-line, Metalhead.ro, pe langa explicatiile si sfaturile tehnice oferite particpantilor la workshop-ul de fotografie de concert, Miluta si-a sustinut prezentarea oferind publicului si cateva exemple concrete cu fotografiile realizate de el in timpul concertelor unor trupe mari pe scenele din Romania (Metallica, AC/DC si altii). […pentru detalii: www.miluta.ro]

Am avut alaturi de noi doua trupe rock din generatia tanara: Trupa Paradox si Magnum Opus. Trupe de adolescenti talentati, frumosi, captivanti si dornici sa cucereasca lumea. Nu stim inca cati dintre participantii nostri au fost pe deplin adeptii genului rock, insa acesti tineri talentati care isi petrec adolescenta in salile de repetitii compunand muzica, merita tot respectul nostru, chiar daca nu se ridica in acest moment la exigentele unor trupe mari, consacrate, acesti copii merita toata stima si atentia pentru modul profesionist in care si-au desfasurat activitatea atat in timpul evenimentului nostru cat si in general, de-a lungul acestor 3 ani de cand activeaza in  muzica rock, la diferite festivaluri sau concerte. […detalii trupe: www.trupa-paradox.ro; www.blogparadox.wordress.com; Facebook/Magnum Opus].

Am avut si un voucher de discount pentru toti participantii, voucher destul de apreciat din cate am observat.

Avem si multe premii oferite in concursul foto dedicat after concert si asteptam cu nerabdare sa vedem fotografiile. Cred ca juriul, destul de exigent, alcatuit din Corneliu Cazacu [rockphotographer.us] si Miluta Flueras [miluta.ro], va avea o misiune grea de data aceasta, publicul participant fiind destul de experimentat. Pe 10 aprilie se va da verdictul, asa ca pana atunci, nu ne ramane decat sa fim cu ochii pe fotografiile care se vor posta public in sectiunea de concurs incepand cu data de 29 martie, sa le dorim mult succes fotografilor particpanti la concurs si sa votam fotografiile care ne plac.

Feed-back-ul final a fost si cu bune si cu rele,  singurul repros fiind locatia,  care putin cam mica pentru un public atat de numeros si combinata cu fotografii care nu s-au mai dezlipit de locul dedicat (photopit) din fata scenei (desi am solicitat in mod expres fotografilor sa nu monopolizieze spatiul) , a reprezentat o adevarata provocare pentru restul publicului. Am retinut insa ideea si la editia urmatoare, vom avea grija sa alegem o locatie mai mare, eventual cu photopit dedicat sau personalizat pentru evenimentul nostru.

Sa nu uitam totusi ca a fost un eveniment inedit, cu participare libera si cu foarte multe beneficii pentru participanti. Speram ca fiecare a experimentat ceva nou  in seara evenimentului si sigur, lucrurile sunt perfectibile. Ne dorim sa devenim si mai buni pentru a oferi tuturor participantilor pe viitor si mai multe surprize si cat mai multe informatii utile.

Multumim tuturor celor implicati in acest eveniment si sa ne revedem cu bine la editia Image Rocks III !

Evenimentul nostru a captat atentia si Jurnalului Cultural de la TVR caruia ii multumim pentru interes, prezenta si difuzarea evenimentului.

[slideshow]

YouTube

null

Multumim Stefan Neagu pentru fotografia principala din acest post. Copyright Stefan Neagu : http://stefaneagu.blogspot.com/

Multumim Miluta Flueras si Ana-Maria Gavrila pentru galeria de imagini. Copyright: Miluta Flueras: www.miluta.ro si Ana-Maria Gavrila [http://www.facebook.com/AnnaMariaGavrila]

2 thoughts on “Image Rocks II (review)

Comments are closed.

%d bloggers like this: