Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Evenimente

Alaturi de cursantii scolii de fotografie Freelancer

Sambata 26 octombrie, am raspuns cu mare placere invitatiei lui Dan Besliu, lector fotograf la scoala de fotografie Freelancer, de a fi alaturi de cursantii scolii, la cursul de fotografie.

_SFF7385
Si pentru ca ziua de sambata a fost ziua destinata lucrului cu blitz-urile de studio, nu am facut o vizita cu mana goala ci impreuna cu doua kit-uri de blitz-uri, pe care le-am pus la dispozitia cursantilor, pentru partea practica.

_SFF7427

Astfel, cursantii au putut experimenta fotografia de studio alaturi de doua categorii distincte de blitz-uri de studio: gama PRO de la HENSEL, si  gama destinata pasionatilor sau incepatorilor in arta fotografierii-  PROLINE.

 _SFF7451

A fost o sambata interactiva in care s-a povestit despre fotografie, despre echipamente foto si criterii de alegere a unui echipament de studio adecvat tipului de fotograf, tipului de fotografie si nu in ultimul rand adecvat bugetului.

_SFF7508

_SFF7538

_SFF7585

S-a fotografiat, s-a socializat, s-a experimentat mult si suntem convinsi ca la final de zi, cursantii participanti, au bifat in agenda lor, ca fiind inca o zi interesanta in procesul de invatare a fotografiei.

_SFF7678

Noi ne-am bucurat foarte mult ca am avut sansa sa le povestim cate ceva din experienta noastra acumulata de-a lungul celor 18 ani de lucru in domeniul foto profesional.

_SFF7544

 

_SFF7487

%d bloggers like this: