Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Obiective foto

Sigma lanseaza noul obiectiv de 35 mm F1.4 DG HSM


Sigma lanseaza un nou obiectiv fix, de 35 mm F1.4 DG HSM, cu un design deosebit si produs cu tehnologii de ultima generatie, care poate fi folosit cu rezultate foarte bune, chiar si pe cele mai noi si performante aparate foto.

Obiectivul wide Sigma 35 mm F1.4 DG HSM, cu o deschidere a diafragmei f1.4, ofera posibilitatea realizarii unor fotografii luminoase, cu un bokeh atractiv. Diafragma de 1.4 il recomanda pentru o gama larga de fotografii, de la cele in conditii de lumina putina, precum apusurile sau peisajele de seara, pana la portrete in interior.

Obiectivul are un sistem de compensare a aberatiilor, atat a celor cromatice cat si a celor de perspectiva, prin incorporarea elementelor de sticla FLD (“F” Low Dispersion) si SLD (Special Low Dispersion), care, impreuna cu sistemul de aliniere al lentilelor, corecteaza ambele tipuri de aberatii. Prin urmare, fotografiile au o rezolutie optima chiar si in zonele periferice.

Obiectivul Sigma 35mm F1.4 DG HSM este recomandat pentru fotografiile de peisaj unde este nevoie de cadre foarte largi, luminoase, care pot fi obtinute datorita deschiderii diafragmei f1.4. De asemenea, aceasta valoare ajuta la crearea unui bokeh frumos, atunci cand este dorit acest efect, precum la fotografiile de portret.

Un tratament Super Multi-Layer Coating este aplicat pe lentilele obiectivului Sigma 35mm F1.4 DG HSM pentru a reduce flare-ul si a oferi imagini cu un contrast ridicat si foarte clare.

Motorul HSM (Hyper Sonic Motor) cu care este dotat obiectivul asigura o focalizare rapida si silentioasa.

Obiectivul SIGMA 35mm F1.4 DG HSM, in cu montura pentru aparatele foto Canon si Nikon, va fi disponibil in curand si in Romania.

%d bloggers like this: