Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Testari echipamente foto-video

Manfrotto Compact White Edition – un trepied cu stil

Compania Manfrotto este recunoscuta pentru calitatea produselor sale si pentru atentia pe care o acorda designului acestora, pana in cel mai mic detaliu. Cel mai recent exemplu este noul trepied MKC3-PF Photo Kit, lansat in editie speciala, care imbina la perfectie bine cunoscuta eleganta italiana cu performantele unui trepied de incredere.

Un trepied imbunatateste rezultatele pe care le obtineti cu aparatul foto, pentru ca il stabilizeaza mai bine decat ati reusi dumneavoastra tinandu-l in mana, ajutandu-va sa obtineti fotografii mai clare si permitandu-va sa va concentrati pe incadrare si declansare. Un trepied va ofera flexibilitatea de a folosi toate setarile aparatului, precum un ISO mic, de exemplu, si pastreaza camera fixa pentru realizarea fotografiilor cu timp lung de expunere, rezultand in imagini clare si nemiscare, care capteaza culorile si atmosfera scenei redate.

Seria Compact a fost conceputa special pentru a fi „primul trepied”: este simplu de folosit; se strange si deschide foarte repede; este usor de transportat cand e strans si inalt cand e deschis, fiind printre cele mai compacte trepiedele complete; puternic si sigur pentru orice tip de aparat, de la micile point-and-shoots, la camere video compacte si chiar aparate foto DSLR entry-level cu obiectiv de kit. iPhone-urile sau alte tipuri de smartphone-uri pot fi, de asemenea, folosite, daca aceste dispozitive au accesoriile care sa le permita montarea pe capul trepiedului.

MKC3-PF Photo Kit apartine seriei Compact si este un trepied cu un cap bila incorporat. Acesta permite pozitionarea aparatului foto in mod liber, in orice pozitie este nevoie. Camera poate fi schimbata rapid din pozitia landscape in cea de portret. Capul bila din kitul MKC3-PF are un sistem de blocare simplu si rapid, astfel incat sa puteti fixa aparatul bine inainte de a fotografia.

Trepiedele seriei Compact au clapetele de blocare a picioarelor ergonomice, care permit inchiderea si deschiderea rapida a acestora. Coloana centrala poate fi inversata, reducand lungimea ansamblului atunci cand este strans, pentru a fi mai usor de transportat. Aceasta caracteristica este utila si in fotografia macro sau atunci cand doriti sa realizati o fotografie dintr-un unghi inedit, deoarece permite pozitionarea aparatului foto foarte aproape de sol.

Aceasta editie speciala a trepiedului foto Compact difera de modelele standard MKC3-P01 si MKC3-P02 prin faptul ca are picioarele in 4 sectiuni, fata de 5, fiind mai compact cand este strans. Pentru confortul fotografului, trepiedul are o curea alba, care face transportul acestuia mult mai usor.

MKC3-PF Photo Kit, in editie speciala de culoare alba, a fost conceput pentru a fi cel mai compact si stilat trepied Manfrotto.

Trepiedul poate fi gasit in magazinul online www.photosetup.ro.

 

Manfrotto Imagine More – Social Recorders from Manfrotto Imagine More on Vimeo.

Manfrotto Compact Series – Tutorial Video from Manfrotto Imagine More on Vimeo.

%d bloggers like this: