Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Lansari

Panasonic lanseaza LUMIX S 24mm F1.8

Panasonic anunță lansarea unui nou obiectiv cu distanță focală fixă, cu diafragmă mare și unghi larg de cuprindere: LUMIX S 24mm F1.8 (S-S24), al treilea din seria de 4 obiective cu diafragma mare F1.8 bazate pe sistemul standard L-Mount.

Panasonic Lumix S 24mm F1.8 Montura L
Panasonic Lumix S 24mm F1.8 Montura L

Panasonic LUMIX S 24mm F1.8 este capabil de operare silențioasă și lină, care se potrivește cu sistemul de focalizare AF al camerei, ultra rapid și de înaltă precizie și a senzorului ce captează la maxim 240 fps.

Panasonic Lumix S 24mm F1.8 Montura L
Panasonic Lumix S 24mm F1.8 Montura L

În regimul de lucru non-liniar, focalizarea este ajustată variabil, în funcție de viteza de rotație a inelului de focalizare, iar în modul liniar focalizarea se ajustează cu o valoare anume specificată conform gradației de pe inelul de focalizare din acest mod.

Sensibilitatea (unghiul de rotație al inelului) poate fi selectată de la 90 la 360 grade, în intervale de 30 de grade, pentru a obține modul de focalizare dorit.

LUMIX S 24mm F1.8 excelează de asemenea la performanța filmării, deținând un mecanism care elimină fenomenul de focus breathing, care ridica probleme grave tuturor obiectivelor interschimbabile proiectate pentru utilizarea în fotografie.

Împreună cu un control micrometric al diafragmei, care permite schimbarea gradată a expunerii, aduc un aport deosebit pentru înregistrarea video la calitate profesională.

Cu o greutate de numai 310 grame și mărime compactă, LUMIX S 24mm F1.8 oferă mobilitate uimitoare care corespunde lui S5, cel mai mic model LUMIX Full-Frame.

Proiectat cu rezistență la praf și stropi de apă * permite utilizarea în condiții grele, până la -10 grade, pentru mobilitate crescută.

Panasonic Lumix S 24mm F1.8 Montura L
Panasonic Lumix S 24mm F1.8 Montura L

Diametrul filtrului este de 67 mm și diafragma conține 9 lame circulare.

În plus față de obiectivele standard 35 mm cu focală fixă și a celor 4 obiective cu diafragma mare F1.8 din seria LUMIX S, Panasonic și alianța L-Mount urmăresc să dezvolte și mai mult gama de obiective Full-Frame pentru a satisface nevoile clienților.

* rezistent la stropi și praf; nu garantează că obiectivul nu se va defecta dacă intră în contact direct cu praful sau apa.
• L-Mount este o marcă comercială înregistrată a Leica Camera AG.
• designul și specificațiile se pot modifica fără notificare prealabilă.

%d bloggers like this: