Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Lansari

Syrp lanseaza Genie Micro si Genie One

Syrp lanseaza Genie Micro si Genie One

O noutate absoluta o reprezinta lanseara de catre Syrp a unui accesoriu foarte util fotografilor: Genie Micro.

Genie Micro este  o telecomanda All-in-One ce permite controlul camerelor Mirrorless si DSLR prin intermediul unui smartphone.

Prin simpla atasare pe patina aparatului si imprerecherea cu Genie Micro, utilizatorul poate obtine Controlul ISO, a diafragmei si declansarea de la distanta cu ajutorul aplicatiei, fara a atinge aparatul

Astfel Micro Genie poate fi un accesoriu deosebit de util in situatii de fotografiere cu timpi lungi, in timelapse, etc.

Genie ONE

Noul cap panoramic motorizat de la Syrp Genie One este ideal pentru pasionatii de timelapse fiind o solutie accesibila pentru creatorii de continut ce doresc sa aduca valoare productiilor foto-video.

 

Syrp Genie One Motion Control Pan Head / Linear Drive oferă o platformă versatilă pentru crearea de tigăi motorizate / de control al mișcării, sau poate fi utilizat cu frânghia Genie și cu cârlige pentru a transforma glisorul manual într-o platformă motorizată / controlată de mișcare.

Versatilul Genie One este, de asemenea, compatibil cu aproape orice glisor terță parte, cu un șurub de montare cu filet de 3/8 “-16 pe carucior. Capabil să suporte până la 33 de lire sterline pentru mișcări orizontale sau tigăi, Genie One poate să ruleze la o viteză de 60 ° pe secundă sau urmăriți la puțin mai mult de 1,5 “pe secundă atunci când sunt montate pe un glisor.

De asemenea, suportă până la 3,3 kilograme atunci când este utilizat pe un glisor în poziție verticală. Puteți monta un cap de înclinare / înclinare Genie II pe partea superioară a Genie One, creând o unitate de control motorizată / mișcare pe 3 axe.

Funcțiile includ frecare redusă pe cablu, fotografiere panoramică pentru fotografii, un mod rotativ pentru prezentarea produselor, videoclip controlat de mișcare, mod time-lapse pentru fotografii și cadru de taste cu aplicația descărcabilă pentru controlul smartphone-ului și tabletei prin Bluetooth sau Wi-Fi . Funcționarea silențioasă și un design portabil compact vă permit să utilizați Genie One aproape oriunde în călătorie.

Dispune de o baterie reîncărcabilă integrată, care va dura aproximativ 48 de ore la fotografiere în interval de timp și cinci ore de filmare continuă. Bateria este reîncărcată printr-un cablu USB de tip C.

 

%d bloggers like this: