Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Lansari

Lowepro lanseaza Flipside 300 si 400AW III

Lowepro lanseaza Flipside 300 si 400AW III

 

Seria Lowepro Flipside aduce un design complet nou pe intreaga linie, atat ca material cat si cu upgrade-uri de caracteristici, inclusiv acces securizat imbunatatit din spate si adaugarea unui acces lateral secundar.

Noul  model de rucsac foto Lowepro Flipside AWIII s-a indepartat de „accesul posterior-sold” de pana acum si mai putin folosit, pentru a include un acces lateral mai rapid si o centura lombara.

Lowepro Flipside AW III a evoluat, de asemenea, intr-un rucsac de exterior mai robust, cu caracteristici de protectie suplimentare, pentru a imbunatati usurinta in utilizare si durabilitatea.

Lowepro Flipside III

 

Cu fermoare modernizate si bare de protectie EVA turnate adaugate, s-a adaugat si o acoperire din materialul “PU Dura” pentru protectie impotriva solului si suprafetelor umede.

Lowepro Flipside AW III  este disponibil in 2 dimensiuni (AW 300si 400)si in doua variante de culoare (negrusi gri inchis).

Flipside III este un rucsac securizat cu acces din spate, ne indepartam de „accesul din spate pe sold” al Flipside II. Fotografii spun ca l-au folosit rar, iar actualizarea ne-a permis sa adaugam acces lateral si o centura stivabila.

Setati Flipside III pe partea din fata pentru un acces complet din spate, care pastreaza atât echipamentul in siguranta, cât si spatele utilizatorului, fara resturi de sol.

Lowepro Flipside III

Am adaugat, de asemenea, un mâner spate usor de apucat si bare de protectie fata, imbunatatind

utilizabilitatea si durabilitatea sacului.

 

Lowepro Flipside III

Flipside III este acum transformat intr-un rucsac de exterior mai robust, cu acces complet in spate si caracteristici de protectie adaugate.

Lowepro Flipside III

▪ Componente turnate si bare de protectie frontale foarte rezistente la abraziune.

▪ Fermoar YKK® de 10 mm cu extracte Lowepro imbunatatesc functionarea accesului principal din spate pentru o actiune mai fina a fermoarului si o durabilitate excelenta.

  • tesatura exterioara cu acoperire PU ofera impermeabilizare si protectie suplimentara impotriva elementelor.

Flipside III are o deschidere laterala pentru a oferi acces secundar la unelte pentru schimbarea rapida a obiectivului.

Lowepro Flipside III

In plus, noul aspect al separatorului imbunatateste flexibilitatea pentru setarile mixte ale kitului atât pentru zonele camerei, cât si pentru zonele non-foto.

 

Lowepro Flipside III

Interiorul modular ofera posibilitatea compartimentarii echipamentului dupa nevoile utilizatorilor.

 

Lowepro Flipside III

 

%d bloggers like this: