Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Testari echipamente foto-video

Avenger C-Stand Roller

Avenger C-Stand Roller este cel mai nou model de geanta dedicata stativelor C-Stand, lansat de Avenger pentru casele de productie video-film.

Creata pe dimensiunile portabile insa incapatoare, noua geanta poate gazdui stative C-Stand alaturi de grip, totul intr-o forma rapida si comoda de transport.

Până la trei stative C-Stand pot fi păstrate cu grijă prin fixarea lor sigură la separatoarele interioare ale capacului folosind chingile reglabile cu eliberare rapidă, menținându-le separate de restul uneltelor și
facilitând accesul rapid la componentele potrivite.

Buzunarul intern mare cu fermoar este ideal pentru comenzi pliabile de lumină, cum ar fi flags și scrims, acest buzunar poate să fie împărțit în două folosind fixarea cu velcro și are o fereastră de vizionare, facilitând găsirea uniformă chiar si cel mai mic accesoriu de multe ori greu de găsit.

Carcasa acestei genti robuste este construită din fagure din ABS dur și rezistentă la apă
Poliester 900D, cu fermoare YKK® RC de înaltă calitate, cu cabluri de prindere turnate.

De asemenea prezintă o armare puternică de protecție anti-abraziune în zonele cheie cu uzură ridicată, precum și cauciuc durabil pe picioare, bare de protecție și șine din spate pentru a proteja în continuare carcasa atunci când transportati pe teren neuniform și obstacole.

Mânerele exterioare puternice căptușite de pe panourile superioare și laterale și absorbantul la șoc al roțileor, permit atât manevrarea individuală, cât și cea de două persoane, pentru o manevrabilitate mai ușoară pe loc.

Rezistenta la intemperii, noua geanta dedicata C-Stand este este alegerea potrivita pentru cei care filmeaza in locatii si doresc transportul echipamentului in conditii bune.

 

Cu inserturile detasabile, alocarea spatiului pentru grip si accesoriile de prindere asa incat totul sa ramana in ordine, nu mai reprezinta o problema.

Geanata ofera foarte mare rezistenta si durabilitate.

 

%d bloggers like this: