Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Lansari

Lansari noi la Sigma cu ocazia Photokina

Lansari noi la Sigma cu ocazia Photokina

Sigma a lansat la Koln luni 19 septembrie 2016, in cadrul unei conferinte de presa pre-Photokina, 3 noi obiective foto dintre care 2 in gama ART si unul in gama Sport.

Lansari noi la Sigma cu ocazia Photokina

Cel mai asteptat poate, obiectiv al momentului este 85mm F1.4 DG HSM

 

Un obiectiv robust, ideal pentru portrete, vine acum cu motor de focalizare silentios si rapid, de tip HSM si o formula optica noua, imbunatatita, pentru imagini clare, sharp si bokeh cat mai placut.

 

Al doilea obiectiv ART lansat la Photokina este 12-24mm F4 DG HSM

Sigma 12-24mm f/4 ART este varianta “revizuita” a obiectivului pe care compania nipona il avea deja in gama, inainte de trecerea la conceptul Global Vision (Sport/Art/Contemp.). Este compatibil full frame, iar modelul nou vine cu un motor de focus mai performant si lentile asferice, pentru a reduce distorsiunile si flareul.

 

Cel de-al treilea obiectiv este in gama Sport, 500mm f4 DG OS HSM

 

Cu diafragma electronica, slot pentru filtre intre montura si primul element optic, o formula optica ce include doua elemente de tip FLD si una SLD si un sistem de stabilizare care vine cu doua moduri de functionare, optimizat pentru shootingul surprinderea in miscare.

Carcasa este realizata din aluminiu si aliaj de magneziu si este etanseizat impotriva stropilor de apa, a prafului si a intemperiilor.

 

Obiectivele vor fi disponibile in stoc incepand cu luna noiembrie, la Photosetup.

Lansarea obiectivelor la Photokina, intr-un scurt filmulet, mai jos, trimis de catre o parte din echipa Photosetup prezenta la eveniment.

 

%d bloggers like this: