Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Lansari

Manfrotto lanseaza doua modele de stabilizatoare gimbal

Manfrotto lanseaza doua modele de stabilizatoare gimbal 

Intr-o epoca in care videografii si vloggerii profesionisti incearca sa produca imagini originale si dinamice, Manfrotto isi aduce decenii de expertiza pe masa, dezvaluind o noua linie de stabilizatoare gimbal.

Aceasta colectie de gimbal-uri electronice lansata de Manfrotto, cu 3 axe ofera o solutie de calitate superioara si rapida la configurare, compatibila cu majoritatea camerelor Mirrorless si DSLR de pe piata.

LCD cu control tactil

Concepute cu control LCD cu ecran tactil care pot regla cu usurinta setarile camerelor, precum si un buton de actiune rapida care declanseaza instantaneu functii precum timelapse, fotografiere verticala pentru social media si mod selfie, aceste noi modele de gimbaluri lansate de Manfrotto ofera utilizatorilor o manipulare rapida si intuitiva pentru crearea de imagini de calitate.

Noile stabilizatoare Manfrotto vin de asemenea, cu placuta QR cu eliberare rapida compatibila cu standardul Arca-Swiss, ce permite utilizatorilor sa îsi transfere rapid si usor camerele între echipamentul preferat, fara a fi nevoie sa recalibreze sistemul odata ce le re-fixeaza pe gimbal.

Dar pentru a va asigura  de configurarea rapida, de exemplu, atunci când schimbati lentilele, stabilizatoarele Manfrotto au de asemenea, o blocare independenta cu 3 axe, care permite utilizatorilor sa-si calibreze rapid si usor gimbal-ul atunci când schimba setarile.

Cele doua modele lansate de Manfrotto sunt disponibile in cate doua versiuni fiecare.

Iata-le mai jos pe scurt

 

 

Manfrotto MVG220 si MVG220 PRO KIT (include follow focus) este un stabilizator gimbal motorizat pe 3 axe ce suporta incarcare max 2.2kg. In varianta PRO include si Follow Focus.

Manfrotto MVG460 si MVG460 PRO KIT (include follow focus si telecomanda) ce suporta incarcare max 4.6kg.

Noile stabilizatoare Manfrotto ofera alaturi de un design ergonomic, un motor foarte puternic si performant ce ofera miscari in 3 axe si diferite moduri creative de utilizare.

Toate operatiunile pe un singur display

Manfrotto foloseste un ecran tactil LCD, fiind primul producator care ofera un astfel de confort, usor de utilizat fara aplicatia pentru telefon, preluand controlul asupra oricarui moment, oricand si oriunde.

Puteti seta aproape toti parametrii gimbalului si ai camerei direct prin intermediul ecranului tactil LCD .

Gimbalul este mai confortabil si mai usor de folosit, afisand starea actuala a modului si comutarea sau selectarea cu usurinta a modurilor si functiilor cu ajutorul pictogramelor.

Toate comenzile sunt pe manerul ergonomic, ceea ce face foarte usor si rapid accesul in timpul utilizarii, iar cu ajutorul aplicatiei se poate controla de la distanta.

Caracteristici generale:

  • Usor de utilizat cu camerele DSLR si mirorrless populare
  • Design-ul placii cu eliberare rapida face ca aparatul foto sa obtina o eliberare rapida reala intr-o secunda
  • Design de blocare a motoarelor, pentru a obtine un echilibru si depozitare convenabile
  • Display tactil pentru a configura direct parametrii si schimba modul
  • Atingeti doar o pictograma si veti intra direct in mod Timelapse, Vlog selfie, inregistrare TikTok vertical si multe alte moduri populare.
  • Controlul prin cablu USB / modul de control wireless pentru a face fotografii / inregistra un video / timelapse

Varianta Manfrotto MVG460 PRO KIT include: Follow focus  si Telecomanda

Blocare independenta pentru fiecare axa

Motorul este echipat cu un buton de blocare, care poate fi utilizat pentru fixarea celor trei axe la echilibrare si depozitare, pentru a preveni vibratiile

Instalare rapida fara echilibrare

Sistemul unic de instalare rapida este proiectat cu o structura secundara, compatibila cu Manfrotto ARCA Swiss standard, care ajuta fotografii si/sau videografii sa schimbe echipamentul rapid.

Dupa echilibrarea camerei, aceasta poate fi indepartata si instalata rapid fara a mai efectua echilibrarea.

 

 

%d bloggers like this: