Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Sfaturi utile

Blackmagic Mini Atem solutia low cost pentru live multicam

Blackmagic Mini Atem solutia low cost pentru live multicam

Daca ai cautat o solutie low cost pentru productia multicam cu functii avansate de broadcast, ATEM de la Blackmagic este solutia.

atem mini
Noul ATEM Mini faciliteaza crearea de productii profesionale multicam pentru streaming live pe YouTube sau prezentari cu Skype.
Conectati pur si simplu mini Atem si puteti comuta in direct, pana la 4 intrari video de inalta calitate. Puteti chiar sa va conectati la un computer pentru a transmite live prezentari PowerPoint sau pentru a adauga o consola de jocuri.

atem mini

DVE-ul incorporat permite o imagine captivanta perfecta pentru comentarii live. Exista si o multime de efecte video.

Pentru a transmite in direct, ATEM Mini are o iesire USB care functioneaza ca o camera web, astfel incat sa va puteti conecta la orice software video. Exista, de asemenea, o iesire HDMI pentru proiectoare! Intrarile audio permit conectarea desktop-urilor si microfoanelor de inalta calitate pentru interviuri si prezentari.
ATEM Mini are chiar functii de difuzare secreta incorporate astfel incat sa poata face lucrari de ultima ora!
Ideal pentru:

  • conferinte
  • evenimente
  • educational
  • Youtube creators
Live Streaming

Productii video mai rapid si mai simplu

Productia in direct este cea mai rapida modalitate de a transmite un program, in plus, il puteti transmite in direct la o audienta globala via YouTube, in acelasi timp. Iesirea USB a camerei ATEM Mini se conecteaza la orice computer si arata exact ca o camera web incorporata, astfel incât toate softurile de streaming pentru platformele de social media functioneaza!

Cu pana la 4 intrari HDMI, puteti configura mai multe unghiuri ale camerei, cum ar fi fotografii largi, precum si apropieri independente ale fiecarei persoane in cadrul performantei. Sau va puteti conecta la un computer cu o prezentare de diapozitive PowerPoint, redarea clipurilor video, site-uri web sau console de jocuri. Toata comutarea este in timp real, astfel incat sa puteti transmite in direct orice platforma de socializare, cum ar fi YouTube, Facebook, TwitchTV si multe altele!

atem mini

 Switcher incorporat

ATEM Mini prezinta un design compact bazat pe panou de control, cu toate conexiunile video, audio si control aflate pe panoul din spate. Panoul frontal include butoane usor de utilizat pentru selectarea surselor, reglarea intrarilor audio, precum si selectarea efectelor si tranzitiilor video. Panoul posterior include intrari HDMI pentru conectarea camerelor sau calculatoarelor, plus intrari suplimentare pentru microfon. Programul ATEM Mini este emis printr-o iesire video HDMI, precum si un UsB pentru iesirea webcam-ului. Butoanele panoului frontal sunt mari si usor de utilizat prin simtire, asa ca este posibil chiar sa folositi comutatorul in timpul prezentarii! De asemenea, aveti butoane mixer audio pentru mixare audio in direct. Butonul de decolorare la negru „FTB” va permite estomparea la sfarsitul programului.

Broadcast Quality Switcher

 

Usor de utilizat si rapid de invatat

ATEM Mini este foarte usor de utilizat, deoarece se apasa pur si simplu oricare dintre butoanele de intrare etichetate de la 1 la 4 pe panoul frontal pentru a schimba sau a taia sursele video.

Puteti alege intre tranzitiile taiate sau tranzitiile de efecte, selectand butoanele “cut” sau “automat” de pe panou. Spre deosebire de taiere, butonul automat ii spune sistemului ATEM Mini sa foloseasca un efect video selectat atunci cand comutati intre intrari.

Puteti selecta dintre tranzitii incitante, cum ar fi o dizolvare obisnuita sau efecte mai dramatice, cum ar fi traszitia de culoare, “DVE squeeze and DVE push”.

DVE este perfect pentru efectul picture-in-picture si astfel puteti configura instantaneu diferite pozitii ale imaginii de la butoanele de pe panoul de control. Exista chiar si un preset pentru titluri si grafica accesibil prin control software extern.

Stream Live Interviews

La ce folosesti Mini ATEM

ATEM Mini este perfect pentru interviuri la distanta prin comutarea mai multor camere asa incat sa puteti avea un close-up pe fiecare persoana si cat si cadre largi.

Puteti inregistra via HDMI output sau live stream folosind software Open Broadcaster,

atem mini

Prezentari de business via Skype

Skype va vedea Mini ATEM-ul ca pe o camera web ceea ce inseaman ca puteti obtine o transmisie multicam .

Live Competitions

Live Stream eSport Competitions

Live stream pentru competitii sportive. ATEM Mini opereaza pana la 60 cadre/ secunda pentru meciuri sau transmisii picture in picture pentru comentarii.

Prezentari, conferinte, e-Learning

 

Eduation

ATEM Mini este perfect pentru transmisii educationale, training, e-Learning.

Se instaleaza rapid si usor as aincat poat efi luat si in locatii pentru a transmite multicam.

Se pot conecta pana la 4 camere

Cu 4 HDMI inputs, in dependente, cu ATEM Min se pot conecta pana la 4 camere de calitate.  Toate sursele conectate se vor resincroniza cu acest switcher daca vor opera la diferite standarde video ceea ce insemana ca toate sursele input vor functiona as aincat sa puteti manageria proiecte in locatii chiar si cu echipament necunoscut pana in acel moment.

Deoarece camerele cu HDMI de regula suporta obiective interschimbabile, puteti schimba de la wide la zoom, dupa nevoie.

Multiple Cameras
Uploads

ATEM Mini lucreaza cu microfoane profesionale

Dotat cu doua mufe d eintrare de 3.5 stereo, puteti conecta microfon sau lavaliera. Puteti conecta chiiar si un music player pentru a genera muzica de intro inainte d ea intra live sau dupa ce programul pe care il transmiteti, ruleaza.

Microphones
Caracteristici de Broadcasting incluse

ATEM Mini are un front pannel usor de folosit si intuitiv ce include capabilitati de broadcasting.

atem mini
Descopera ATEM Mini, aici.
 
%d bloggers like this: