Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

LansariSfaturi utile

Update de Firmware pentru Sony A 7III si A7R III

Update de Firmware pentru Sony A 7III si A 7R III

11 aprilie 2019:  Sony a lansat o noua versiune de firmware  3.0 pentru camerele Mirrorless Sony α7R III si Sony α7 III.
Update-ul consta in 3 facilitati majore:
  • Real-Time Eye AF
  • Real-Time Eye AF for Animals
  • Interval Shooting pentru Timelapse

Asadar, update-ul ofera utilizatorilor acestor doua camere, noi functii AF precum si un sistem avansat integrat de intervalometru pentru time lapse.

Real-time Eye-AF pentru a7R III si a7 III:

Cu un sistem Al-Driven eye detection imbunatatit bazat pe  posibilitatea softului de a invata singur. Prin acest soft, Sony a creat un sistem care poate detecta si focusa in ochiul uman chiar daca subiectul nu priveste direct in camera. Aceasta caracteristica este disponibila in mod AF-C mode cu o simpla apasare de jumatate de buton.

Real-time Animal Eye AF pentru a7R III si a7 III:

Dotat cu sistem de recunoastere a ochiului uman, noul soft 3.0 aduce nou AI-driven Animal detection. Astfel, un sistem avansat de recunoastere permite utilizatorilor de aparate foto mirrorless  a7 III si a7R III sa detecteze si sa urmareasca ochii animalelor, cu ajutorul Animal-tracking AF.

Dezvoltarea sistemului  Animal Eye AF va continua prin cresterea performantei si cresterea gamei de animale recunoscute de soft precum si prin abilitatea sistemului de a le urmari miscarile acestrora.

Update Firmware 3.0 se poate descarca de pe site-ul oficial Sony Support, aici.
Real-time Eye AF conceput pe baza tehnologiei  Eye AF continuu, cu  sistem AI-driven eye-detection ce poate detecta si pastra subiectul in focus chiar si in situatiile cele mai dificile.

 

Interval Shooting pentru Timelapse

Noul software aduce in plus un intervalometru incorporat ce poate fi setat intre 1 si 60 secunde cu un numar total de cadre de la 1 la 9999, cu posibilitatea setarii sensibilitatii AE traking pentru a reduce modificarile ce pot surveni in expunere.

 

%d bloggers like this: