Photosetup Blog

O echipa de profesionisti dedicati pasiunii tale

Lansari

Lowepro lanseaza rucsacul Fastpack Pro BP 250 AW III

Lowepro lanseaza rucsacul Fastpack Pro BP 250 AW III

Dupa succesul inregistrat cu modelul Fastpack 250AW II Lowepro a lansat a treia generatie de Fastpack denumita BP 250 AW III.

Modelul Fastpack Pro BP 250 AW III  este varianta PRO a gamei fiind un rucsac destinat calatoriilor datorita ergonomiei sale. Conceput pentru a gazdui un DSLR/Mirrorless PRO cu grip impreuna cu 2-3 obiective, drona, laptop de 15″ si lucruri personale, rucsacul Fastpack Pro BP 250 AW III de la Lowepro este cel mai nou model lansat in iunie 2020.

50/ 50 combinatie echilibrata

Conceput pentru a transporta 50% echipament foto-video si 50% accesorii personale, rucsacul Fastpack Pro BP 250 AW III de la Lowepro este ideal in calatorii sau drumetii de 1 zi deoarece permite o combintatie echilibrata intre echipament digital si lucrurui personale de stricta necesitate.

Astfel, rucsacul Fastpack Pro BP 250 AW III de la Lowepro devine cel mai bun rucsac in calatorii scurte, fotografice.

Fastpack = Fast access

Denumirea de Fastpack provine de la accesul rapid la echipament, pe care i-i ofera utilizatorului.

Pentru ca de cele mai multe ori devine obositor sa stai cu aparatul impreuna cu un teleobiectiv atasat, in mana, dorind sa surprinzi cadrele perfecte, Lowepro a creat un acces rapid la aparat, pe laterala rucsacului.

Insa totodata, permite si acces complet la echipament in interior, facandu-l astfel foarte versatil.

Suport pentru trepied

Pentru ca in calatorii, trepiedul este nelipsit, acesta se poate atasa pe laterala rucsacului. Ideal pentru a fi utilizat cu trepied pro din seria Befree sau Element MK II ce sunt foarte compacte stranse si dedicate calatoriilor.Nici transportul laptopului nu a fost neglijat, acest avanad un compartiment dedicat in interior, rucsacul Fastpack Pro BP 250 AW III  de la Lowepro putand transporta un laptop de pana la 15″.

Drona are si ea loc in interior daca este o drona compact tip DJI Mavic Pro, alaturi de restul echipamentului digital.

Iata mai jos o sugestie de prezentare a echipamentului ce poate fi gazduit. Echipamentele nu sunt inlcuse, ele avand rol de sugestie in aranjamentul interiorului asa incat sa fie cat mai incapator pentru accesorii foto-video.

Materialul exterior este de foarte buna calitate, impermeabil insa pentru ploi torentiale, rucsacul Fastpack Pro BP 250 AW III  de la Lowepro are si husa de ploaie inlcusa.

Specificatii tehnice:

  • Dimensiuni interne: 30 x 22 x 53 cm
  • Dimensiuni  externe: 31.5 x 23.5 x 54 cm
  • Compartiment laptop: 27.5 x 2 x 41 cm
  • Compartiment camera: 28 x 15 x 25.5 cm
  • Volum total: 25L

 


 

%d bloggers like this: